★Vip★ LittleOne Parašė Rugpjūčio 6, 2019 ★Vip★ Share Parašė Rugpjūčio 6, 2019 Tiesiig yspudis susidare neblogas, pasakai adminei kad perziuretu demo kas rase voteban o gauni toki atsakyma, o pasirodo ji niekada nera demo parsisiuntus ir ziurejus😂😂😂 tiesiog toks pastebejimas butu kaip pati issireiske, ir dar komentuoja cytu temose lyg butu demo ziurejus,apgailetina. 2 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Sypsa Parašė Rugpjūčio 6, 2019 Veteranas Share Parašė Rugpjūčio 6, 2019 (redaguota) Clap clap clap 👏 Redaguota Rugpjūčio 6, 2019 Sypsa . 3 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Sypsa Parašė Rugpjūčio 6, 2019 Veteranas Share Parašė Rugpjūčio 6, 2019 Nesu siuntusis ir nesisiusiu 😄 kam reik tas žino kodėl 😄 dėl temų kažkokių tai pasakysiu tik tiek, kad atsigauk truputį, nes jei ir esu kur komentavus, tai žinojau situaciją arba buvo priežastis 😄 Neturėjimas ką veikti aukščiausio lygio 🙃 Tikiuos tavo maldos bus išgirstos ir mane išmes iš admin, nes aš žaidžiau mm ir nenuėjau siųstis demo kai tave votebanino L M A O PEACE ✌️ Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Kerk Parašė Rugpjūčio 6, 2019 Veteranas Share Parašė Rugpjūčio 6, 2019 (redaguota) 4 nakties prasai demo siustis del voteban? Demo laika ir map numesk, paziuresiu uz ka ir kas. Redaguota Rugpjūčio 6, 2019 Kerk 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai