RI6GED Parašė Liepos 3, 2019 Share Parašė Liepos 3, 2019 Prieš kelias d. norėjau prisijungt į dm servą jūsų ir rašo,kad gavau ban.Gavau tuo metu kai nežaidžiau.Cheatu nenaudoju tai nematau bano esmės. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
RI6GED Parašė Liepos 3, 2019 Author Share Parašė Liepos 3, 2019 Steam: RI6GED https://steamcommunity.com/profiles/76561198358543110/ Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Drolis Parašė Liepos 3, 2019 Veteranas Share Parašė Liepos 3, 2019 jo alt accountas gaves uztat ir vac ir perm pas bachurushttps://steamcommunity.com/profiles/[U:1:992032456] Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
RI6GED Parašė Liepos 3, 2019 Author Share Parašė Liepos 3, 2019 Galit paaiškint ką reiškia alt acc.? Pas mane ant acc. vac nėra.Cheatu ant pc nėra.Tai gal galit atbanint,nes smagiausia pas jumis dm serve prasišaudyt.Visus pažįstu ir paprikolint galima. 4 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
RI6GED Parašė Liepos 3, 2019 Author Share Parašė Liepos 3, 2019 Ok katik pasižiūrėjau tą link kur siuntėt.Tas acc NĖRA mano.Pirmą kart matau.Tada būčiau gavęs ban ir ant savo main.Logikos klaida biški.Ne mano acc.Nežinau kaip įrodyt bet jis ne mano nesijaudinkit. 3 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
RI6GED Parašė Liepos 3, 2019 Author Share Parašė Liepos 3, 2019 Tai ką man dabar daryt??Nes norėtus,kad bano nebebūtų ;I Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Drolis Parašė Liepos 4, 2019 Veteranas Share Parašė Liepos 4, 2019 Na negali turet tokio pat ip kaip cheateris, vienintelis logiskas paaiskinimas tai kad tavo ip daznai keiciasi is tekiejo puses, tad si kart uztaike ant cheato ip, tad restartuok modema, turesi kita ip ir ramiai zaisi toliau 🙂 o jei nepasikeis, manau reiskia tada viskas aisku ir klausimu nebeturi buti 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
RI6GED Parašė Liepos 5, 2019 Author Share Parašė Liepos 5, 2019 Tiekėju jau 4-6metus nekeičiu. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti
Jeigu turite paskyrą, prisijunkite
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite mūsų forume.
RegistruotisPrisijungti
Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.
Prisijungti dabar