StrekAs1 Parašė Birželio 17, 2019 Share Parašė Birželio 17, 2019 Sveiki, siandien bezaisdamas jusu [LT] BACHURU SERVAS.EU ||CS:GO||#2 gavau bana. Reasonas man nera labai suprantamas: for using an: Using the button 2X for fire. Per pati csgo turiu 1736 valandu ,bet tokio dar negirdejes. Taipogi, noriu suzinoti ir pasikalbeti su tuo adminu kuris man uzdejo bana. As kaip supratau cia tikriausiai bus sitas veikejas : "Mutten / raktai 1.7 eur ". Pries bana buvo tokie sito veikejo zodziai : bliac kurwa ka tas duxas saudo, naujokas kurwa. P.S zmogau, atsiprasau jeigu tave labai uzgavo kad pastoviai killindavau :) P.S 2 jeigu zmogus nestabilus ir uzdeda bana uz tai kad kitas asmuo yra geresnis uz ji, tai gal laikas jau admina pakeist? mielai perimciau jo kadencija. 2 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
MemeMashyn Parašė Birželio 17, 2019 Share Parašė Birželio 17, 2019 Bana gavai nuo anti-cheato. 24 valandu ban, tai luktelk para ir ryt jau nebeturesi. Bet turi pasiziuret del ko anticheatas galejo deti bana, nes gali vel gauti toki. Paziurek ar neturi macros ir t.t. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
StrekAs1 Parašė Birželio 17, 2019 Author Share Parašė Birželio 17, 2019 Ne, ne nenaudoju nieko. Panarses forume supratau, kad servas banina mane uz tai, kad naudoju is maximos pelyte za pitak Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti
Jeigu turite paskyrą, prisijunkite
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite mūsų forume.
RegistruotisPrisijungti
Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.
Prisijungti dabar