今夜まで死ぬ Parašė Birželio 16, 2019 Share Parašė Birželio 16, 2019 Sveiki, esu gaves baną praeitais metais, bet neprisiminu už ką 😞 Jūsų Nick bei steam id - Arnas/今夜まで死ぬ STEAM_1:0:244095651 Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? - 29-09-2018, 19:18, [LT] BACHURU SERVAS.EU ||CS:GO||#2 cache kiek prisimenuKuris admin nubaudė (jeigu žinote) - pilkiukeKokia buvo situacija, kas įvyko, kodėl bausmę gavote jūs? -nėra įrodymų Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Drax Parašė Birželio 17, 2019 Share Parašė Birželio 17, 2019 (redaguota) Gavai ban ir po metų tik pastebėjai? Kažkaip įdomiai atrodo. + Pilkiuke ban šiaip nedalina. Redaguota Birželio 17, 2019 Drax 2 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
今夜まで死ぬ Parašė Birželio 17, 2019 Author Share Parašė Birželio 17, 2019 Po bano aš norėjau parašyti, bet kažkaip visai pamiršau.😄O kaip tai gali būti Pilkiuke šiaip nedalina banų, bet kažkaip aš turiu, net priežasties nėra. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas pilkiuke Parašė Birželio 18, 2019 Veteranas Share Parašė Birželio 18, 2019 Atvirai pasakius visada būna reason pas mane, bet dbr tuščia, tikrai neatsiminsiu dėl ko po metų, patikrinsim jeigu švarus, gausi unban, bet vien tai, kad tik po metų kreipeisi, jau kelia įtarimą. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ ledzitas Parašė Birželio 18, 2019 ★Vip★ Share Parašė Birželio 18, 2019 Pilkiuke uz nieka nebanina, bet kiti banina xaxaxaxa Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas pilkiuke Parašė Birželio 19, 2019 Veteranas Share Parašė Birželio 19, 2019 unbanned Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai