huu Parašė Birželio 7, 2019 Share Parašė Birželio 7, 2019 (redaguota) (repost nes netyčia ne į tą forumą parašiau) Jūsų Nick bei steam ID - huu, STEAM_1:0:70898718Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? - šiandien, Inferno, CS:GO #2Kuris admin nubaudė ( jeigu žinote ) - ConsoleAprašykite už ką adminas uždėjo bausmę ? - Mane iš serverio išmetė su 1 dienos banu už "aimbot (automatic route guidance)" bet aš nesuprantu ką tai reiškia. Nenaudoju ir nenaudojau jokių čytų (visą game beveik bottomfragginau) todėl man neaišku už ką čia banas. Kiek suprantu ir matau - čia ne man vienam tokia bėda ištiko. Gal čia kažkas su jūsų soft'u negerai serveryje ar kas? Redaguota Birželio 7, 2019 huu Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas flashbang to ass Parašė Birželio 8, 2019 Veteranas Share Parašė Birželio 8, 2019 kiek losiu sitame serve, JOKIU banu negaunu, o jus gaunat, tai krv pas jumis kazkas blogai 😄 , ateina verkiat forume pizdiec urodick 1 2 4 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti
Jeigu turite paskyrą, prisijunkite
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite mūsų forume.
RegistruotisPrisijungti
Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.
Prisijungti dabar