Fal5en Parašė Gegužės 24, 2019 Share Parašė Gegužės 24, 2019 (redaguota) Zaidziau serveryje buvo viskas normaliai ir suaglvojau pasididint garsa(pas mane ant klaviaturos jis didinas Fn+F11) ir klaviatura pasiglitchino A ir D mygtukai vietoj ejimo I sali pradejo sukti vaizda juos paspaudus(dar neveike S mygtukas) ir greitai po sio glitch mane uzbanino is 2 serverio. Nesu geras zaidejas ir nesaudau pro sienas todel nemanau, kad yra pagrindo mane banint jei yra ir si bause teiseta noreciau isgirsti argumentu ar bent suzinot bausmes trukme P. S nera Lietuviski raidziu nes rasau per telefona, jame nera Lietuvisku raidziu Redaguota Gegužės 24, 2019 Fal5en Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Fal5en Parašė Gegužės 24, 2019 Author Share Parašė Gegužės 24, 2019 Nezinau gal nes jei spectatintu kas tai atrodau is sono nelabai kai su spinbotu bet gal cia autobanas Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
MemeMashyn Parašė Gegužės 24, 2019 Share Parašė Gegužės 24, 2019 Vienos dienos ban'as, tai luktelk, ryt jau nebeturesi. Tik pagalvok del ko galejai gaut ir bandyk, kad tai nepasikartotu nes vel nuo consoles gausi ban Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Fal5en Parašė Gegužės 24, 2019 Author Share Parašė Gegužės 24, 2019 Gerai aciu uz atsakyma, reiks gal bandyt klaviatura pasikeist ar perduag neprispaudinet nes ji man ne pirma kart jau pasiglitchina kada koks mygtukas neveiktu ar dar kas. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti
Jeigu turite paskyrą, prisijunkite
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite mūsų forume.
RegistruotisPrisijungti
Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.
Prisijungti dabar