Marius Grigonis Parašė Gegužės 13, 2019 Share Parašė Gegužės 13, 2019 Jūsų Nick bei steam ID - Marius Grigonis https://steamcommunity.com/profiles/76561198206499523/Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? - 2019-05-13 mazdaug 20:00-20:15 siame tarpe lyg tais , Overpass 2-tame serveryje Kuris admin nubaudė ( jeigu žinote ) -Admin fylzas Aprašykite už ką adminas uždėjo bausmę ? - Pas mane yra tokia problema , monitorius yra prijungtas per adapteri VGA TO HDMI kadangi GPU nepalaiko VGA jungties ,todel man daznai lagina del adapterio , ir kaip zaidziai man vienu momentu taip atsitiko ir gavau BAN. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Marius Grigonis Parašė Gegužės 13, 2019 Author Share Parašė Gegužės 13, 2019 (redaguota) 20 minutes prieš, vericas said: rase tas adminas begai betkaip ten saudei visaip nesuprasi jo 😄 18 minutes prieš, Marius Grigonis said: Ai tai cia del to ,kad pas mane vaizdo plokste 1060 ir pas ja nera VGA jungties ir as naudoju adapteri VGA TO HDMI ir buna man daznai taip , ir delto toks lagas buna. Redaguota Gegužės 13, 2019 Marius Grigonis Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Marius Grigonis Parašė Gegužės 13, 2019 Author Share Parašė Gegužės 13, 2019 (redaguota) tj bus delay seniau buvo tiesiai i gpu tokiu dalyku nebuvo, kartais pasitaiko retai , kartais labai labai daznai buna , kol buvo senas pc viskas ok dbr prasideja Redaguota Gegužės 13, 2019 Marius Grigonis Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai