Splex Parašė Kovo 31, 2019 Share Parašė Kovo 31, 2019 Zaidziau deatmacha ir gavau ban nezinau kodel gali buti kad kazka sumaise nes kazkoks ruselis atejo ir man rodos netycia uzbanino mane nes as ten ispudingo nieko nesaudziau kaiptik pries paskutinei vietoj ar kazkur cia mane gal banino del botiskumo cia jau tas ban senai ir galvojau kad palauksiu ir atbanins bet manau kad ne Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ de1ka Parašė Kovo 31, 2019 ★Vip★ Share Parašė Kovo 31, 2019 Jūsų Nick bei steam id -Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? -Kuris admin nubaudė (jeigu žinote) -Kokia buvo situacija, kas įvyko, kodėl bausmę gavote jūs? 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
𝕸𝖚𝖘𝖍𝖎𝖓𝖗𝖔𝖓𝖘𝖍𝖆 Parašė Kovo 31, 2019 Share Parašė Kovo 31, 2019 #SadReactionsOnly Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Splex Parašė Kovo 31, 2019 Author Share Parašė Kovo 31, 2019 Jūsų Nick bei steam id -Adas https://steamcommunity.com/profiles/76561198918594808/home/Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? -Dust Deatmach bet ir kitam gavau ban Kuris admin nubaudė (jeigu žinote) -Nezinau Kokia buvo situacija, kas įvyko, kodėl bausmę gavote jūs? Treniravaus deatmache ir gavau ban Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Konkeriz Parašė Kovo 31, 2019 Share Parašė Kovo 31, 2019 Reason: main i foruma. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas flashbang to ass Parašė Balandžio 1, 2019 Veteranas Share Parašė Balandžio 1, 2019 Aš tave užbaninau, kadangi tavęs buvo prašyta main, tiek per voice chat tiek per paprastą chatą, „galvojau palauksiu”, nemažai dienu laukiai, na pateik savo main ir tvarka bus. Arba, @MaSk gali patikrinti ar Jis daugiau neturi acc? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Splex Parašė Balandžio 1, 2019 Author Share Parašė Balandžio 1, 2019 (redaguota) iaigu ka cia mano main accauntas xD as be voice as gi prime turiu atbaninkit mane as dabar ir rankupa pasikeliau + chyteriai I deatmachus nesilankytu as ten treniravaus Redaguota Balandžio 1, 2019 Splex 2 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas pilkiuke Parašė Balandžio 1, 2019 Veteranas Share Parašė Balandžio 1, 2019 normalu linką i steam profili numest reikia http://steamcommunity.com/profiles/76561198918594808 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Splex Parašė Balandžio 3, 2019 Author Share Parašė Balandžio 3, 2019 Tai? bus atsakymu Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas beautiful_lie Parašė Balandžio 3, 2019 Veteranas Share Parašė Balandžio 3, 2019 iš tiesų liūdna Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Splex Parašė Balandžio 3, 2019 Author Share Parašė Balandžio 3, 2019 (redaguota) jo Redaguota Balandžio 3, 2019 Splex Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Agry0n Parašė Balandžio 3, 2019 Share Parašė Balandžio 3, 2019 4 valandas prieš , Splex said: Tai? bus atsakymu tai aisku bus Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas flashbang to ass Parašė Balandžio 3, 2019 Veteranas Share Parašė Balandžio 3, 2019 kad kazkaip abejoju ar prime turetum, dabar neatsimenu. Nebent nusipirkes ir jokio medalio neturi. 🙂 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas pilkiuke Parašė Balandžio 3, 2019 Veteranas Share Parašė Balandžio 3, 2019 https://steamcommunity.com/profiles/76561198920594543 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Splex Parašė Balandžio 4, 2019 Author Share Parašė Balandžio 4, 2019 Mano brolio accauntas as turiu prime galim eit i koki lobby pridek discorda Splex#5875 ir tas acc ne uzbanintas nes mano brolis jau nebezaidzia cs:go jis tik deatmach pazaide ir jam jau atsibodo Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Splex Parašė Balandžio 4, 2019 Author Share Parašė Balandžio 4, 2019 (redaguota) as nesenai nusipirkau prime ir tai tikra nesamone kad as gavau ban uz tai kad savo main nepasakiau nors istikruju ten ir buvo mano main Redaguota Balandžio 4, 2019 Splex Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Splex Parašė Balandžio 4, 2019 Author Share Parašė Balandžio 4, 2019 OK Labai aciu Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti
Jeigu turite paskyrą, prisijunkite
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite mūsų forume.
RegistruotisPrisijungti
Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.
Prisijungti dabar