`Foxonas. Parašė Vasario 10, 2019 Share Parašė Vasario 10, 2019 (redaguota) Gerą vakarą. Nežinau ar tai susiję su naujais įdėtais žaidėjų modeliais, tačiau vos ne kas 2-3 minutes mane išmeta iš #2 serverio su šia informacija: Ar dar kažkam iš žaidėjų būna taip pat? O gal čia man vienam ir žinot kaip ištaisyti? Feel free to write down below. LĄJK N SUPSKRĄJB Redaguota Vasario 10, 2019 `Foxonas. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas flashbang to ass Parašė Vasario 10, 2019 Veteranas Share Parašė Vasario 10, 2019 @DaTroller Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Administratorius MaSk Parašė Vasario 10, 2019 Administratorius Share Parašė Vasario 10, 2019 19 minutes prieš, DaTroller said: Soundu nauju tikrai nedejo, tik modelius. Gal @MaSk zinos kuriame folderyje randasi sitas hit.mp3 failiukas? man nepavyko rasti. Blogiausiu atveju pratrink sounds folderyje atsiustus soundus visus, verifyink csgo cache ir junkis tada i serva, serveris atsius reikiamus failus per naujo. Blogai @DaTroller ieskojai, ar nepamatei kas ikeltame screeshote parasyta? csgo/sound/iex/hit.mp3....😄 Istrinat ta failiuka ir fixed. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
`Foxonas. Parašė Vasario 17, 2019 Author Share Parašė Vasario 17, 2019 Problema išspręsta 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai