Faceit-H9una-ZEUS Parašė Sausio 17, 2019 Share Parašė Sausio 17, 2019 Sveiki as buvau uzbanintas ant bachuru serverio nes smurfinau ir mane uzbanino uz cheatinima nors as necytau jie manes prase mano main kuris buvo vacbanned bet kadangi to accounto nick buvo ten is visokiausiu agario raidziu as jo negalejau rasti ir jie mane uzbanino prasau atbaninkit ft.H9una 1 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Ervis Parašė Sausio 17, 2019 Veteranas Share Parašė Sausio 17, 2019 Sveikas, ar esi skaites taisykles? Geri adminai tave uzbanino, nes yra taisykle: Tai ka gali dabar padaryti, tiesiog numesti savo main acc i sia tema. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Faceit-H9una-ZEUS Parašė Sausio 17, 2019 Author Share Parašė Sausio 17, 2019 ka man padaryt jei as nerandu savo accounto o seniai zaidziau gal pries metus tai ka man daryt o servery tai noriu zaist Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Ervis Parašė Sausio 17, 2019 Veteranas Share Parašė Sausio 17, 2019 Turi surast. Paziurek per draugus ar kazkaip, kaip tik imanoma, nes isimciu nera. Jei adminui kilo itarimas ir prase taves main tai turi pateikt. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas yeetyeet Parašė Sausio 17, 2019 Veteranas Share Parašė Sausio 17, 2019 (redaguota) "Blogi adminai" Gal labiau adminai dirbantys savo darbą? Ateina koks nors naujas accountas ir gerai šaudo ? Kaip mum reaguot? Patikėt kiekvienu kurio acc "pavogtas, pamirštas". O dar blogiau jeigu vac'intas. Iškart banas tokiem prikolistam iki kol neparodo jokių įrodymų. Ir by the way, nebūtina žinot accounto nicką, kad jį rastum. Pvz. jeigu tai tikrai tavo accountas, tai turėtum turėt kokį nors email, kuriuo jį registravai, tikrai nesunku rast tuos accountus. Redaguota Sausio 17, 2019 yeetyeet 5 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
l0udlys Parašė Sausio 17, 2019 Share Parašė Sausio 17, 2019 cyteris Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Tūzas♠ Parašė Sausio 17, 2019 ★Vip★ Share Parašė Sausio 17, 2019 Jei mes blogi, tai ateik tu į adminus, pažiūrėsim ar atlaikysi tokį spaudimą kaip mes. Vienur rėkauja, kitur keikias, tas tą daro, tas aną. Daviau tau dar laiko duot man main acc, tu kažką pribūrei, o aš užbaninau. 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai