Horiz0n Parašė Sausio 15, 2019 Share Parašė Sausio 15, 2019 Sveiki, taigi pastoviai bet ne visada, randomu islenda besikeiciant mapui pirmame serve, csgo clientas visiskai atsijungia, be erroru, be pranesimu, tiesiog issijungia. Tik idomu ar cia is serverio puses ar is mano clie to nustatymu, nes sita beda tik sitame serve turiu. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Horiz0n Parašė Sausio 15, 2019 Author Share Parašė Sausio 15, 2019 Ech 😕 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Tūzas♠ Parašė Sausio 28, 2019 ★Vip★ Share Parašė Sausio 28, 2019 man taspats būna tik su cache 2x2, raso map not found ir ragaišius 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Administratorius MaSk Parašė Sausio 28, 2019 Administratorius Share Parašė Sausio 28, 2019 33 minutes prieš, Tūzas♠ said: man taspats būna tik su cache 2x2, raso map not found ir ragaišius Cia nepanasu , kad butu ta pati problema. Bandei istrint pas save sita map, kad persiustu is naujo? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Tūzas♠ Parašė Sausio 28, 2019 ★Vip★ Share Parašė Sausio 28, 2019 37 minutes prieš, MaSk said: Cia nepanasu , kad butu ta pati problema. Bandei istrint pas save sita map, kad persiustu is naujo? bandziau, ne man vienam taip kiek girdejau yra Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Administratorius MaSk Parašė Sausio 29, 2019 Administratorius Share Parašė Sausio 29, 2019 4 valandas prieš , Tūzas♠ said: bandziau, ne man vienam taip kiek girdejau yra Pats pabandziau ir parsiuncia be jokiu problemu. Ir viskas zaidziasi... Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Administratorius MaSk Parašė Sausio 29, 2019 Administratorius Share Parašė Sausio 29, 2019 Prieš 1 Valandą, DaTroller said: Dar pabandyk kreiptis i mawsketo, nes jis mum pakure map. https://steamcommunity.com/id/m0squ1t0 Gal jis susidures ir zino problema tai pades Kaip ir sakiau, cia visiskai ne ta problema pas ji. Map parsisiuncia ir veikia kuo puikiausiai. Gal jis kokius download issijunges pas save. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai