★Vip★ Tūzas♠ Parašė Sausio 9, 2019 ★Vip★ Share Parašė Sausio 9, 2019 1. Nick zaidime bei amzius (N-18) Aštuoniolika2. Jusu STEAM_ID ( STEAM_0:0:00000000 ) STEAM_0:0:2001186483. Trumpai papasakokite apie save ir kodel norite tapti Adminu? Manau mane visi pažįsta, taip, kad nereikia čia giminiuotis su visais. Noriu tapti adminu vėl, kad galėčiau gyvinti serverį, bausti visus individus, kurie nusikalsta.4. Ar esate kada nors buve administratoriumi? Buvau.5. Kokiame serveryje buvote? BACHURUSERVAS.LT PIRMAME SERVERYJE6. Kiek laiko praleidziate musu serveriuose? (apytiksliai i diena, i menesi) Aktyvumas sumažėjęs, retai kada, bet manau pasistengčiau pakelt aktyvumą. Į menesį surinkčiau 30h.7. Kurio serverio administratoriumi norite tapti (#1, #2, dm servas) Meskit betkur, išskyrus DM servą8. Ka darytumete, jeigu zaidejes (galbut netgi draugas) nusizengtu taisyklems? Bausčiau, nesvarbu ar mama ar tėtis. Nubausčiau pagal taisykles ir visus kitus nurodymus.9. Kaip dar zadate prisideti prie projekto be tvarkos priziurejimo? (forum priziurejimas, patirtis gaudant cheatus, demo stebejimas, donates eventam...) Linksminti serverį, gyvinti jį. Manau pats tas10. Jeigu jus rekomenduoja kitas administratorius, cia galite parasyti jo nick, arba jis gali pats parasyti +rep temoje. Ko daugiau balsu surinksite, to didesnis sansas jums tapti administratoriais. Pats žinai Troli, pliusukų yra pora 1 5 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Sypsa Parašė Sausio 9, 2019 Veteranas Share Parašė Sausio 9, 2019 Jei nebegeria, aš už 👌 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Princese Parašė Sausio 9, 2019 ★Vip★ Share Parašė Sausio 9, 2019 Tūzas pas mane baigė 'blaivininkystės' kursus su pagyrimu 😄 Aš už Tūzą. 1 2 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Tūzas♠ Parašė Sausio 9, 2019 Author ★Vip★ Share Parašė Sausio 9, 2019 Užsikodavęs, kodas 8 skaitmenų, nenulaušiu Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Tūzas♠ Parašė Sausio 9, 2019 Author ★Vip★ Share Parašė Sausio 9, 2019 Prieš 1 Valandą, vericas said: uz čia šuo rašė Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Zuba Parašė Sausio 9, 2019 ★Vip★ Share Parašė Sausio 9, 2019 (redaguota) ponaitis tuzas turi mano uztarima. Cia realiai vapsie mano pasiulymas. Redaguota Sausio 9, 2019 Zuba 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas flashbang to ass Parašė Sausio 9, 2019 Veteranas Share Parašė Sausio 9, 2019 +++++++++ už 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Tūzas♠ Parašė Sausio 9, 2019 Author ★Vip★ Share Parašė Sausio 9, 2019 išmest tai greit sugebat, o paskui jau Tūzai Tūzai, ateik į adminus. Terbaklyniai jūs 1 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Zuba Parašė Sausio 9, 2019 ★Vip★ Share Parašė Sausio 9, 2019 6 minutes prieš, Tūzas♠ said: išmest tai greit sugebat, o paskui jau Tūzai Tūzai, ateik į adminus. Terbaklyniai jūs neprisisnekek xd Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Zuba Parašė Sausio 9, 2019 ★Vip★ Share Parašė Sausio 9, 2019 dar net nesugrizai o jau toks arrogant daraisi 😂 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Tūzas♠ Parašė Sausio 9, 2019 Author ★Vip★ Share Parašė Sausio 9, 2019 nauji metai, naujas aš juokauju gi xd čia prikolas, "girtam" visko pasitaiko Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ submaryn Parašė Sausio 9, 2019 ★Vip★ Share Parašė Sausio 9, 2019 Balsuosiu uz jei pasizadesi sutramdyti simvira, nes isnaglejes pastaruoju metu. 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ de1ka Parašė Sausio 9, 2019 ★Vip★ Share Parašė Sausio 9, 2019 #verbliudas4admins20!9 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Ervis Parašė Sausio 9, 2019 Veteranas Share Parašė Sausio 9, 2019 +rep. Jei tikrai pasikeites esi, bet gaves admina geriau nepradek virst i 2018 tuza. 1 2 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ ciobrelis Parašė Sausio 9, 2019 ★Vip★ Share Parašė Sausio 9, 2019 Sveikinu tu esi priimtas i adminu gretas 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Pikčiūrna Parašė Sausio 9, 2019 Veteranas Share Parašė Sausio 9, 2019 rasau + ir tikiuosi kad nebus kaip anksciau ^^ Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai