xD Demonas Parašė Sausio 6, 2019 Share Parašė Sausio 6, 2019 Sveiki, as esu xD Demonas. Losiu bachuru serve gan ilgai,bet siendian 2019-01-06 as gavau BAN banintojas:Mario. jis mane uzbanino todel kad as ji viena karta nusoviau per flash ir per smoke.jis pradejo rage'inti ant manes. as I chata parasiau kad buna lucky zmoniu.ir as esu lucky. Ir noreciau kad as buciau unban mano nickas per CS:GO : ♡𝖀𝖌𝖍♡ bet raso tai ♡ ??????? ♡ Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas flashbang to ass Parašė Sausio 6, 2019 Veteranas Share Parašė Sausio 6, 2019 neparasei svarbios informacijos, kur gavai bana .. ir panasiai Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
xD Demonas Parašė Sausio 6, 2019 Author Share Parašė Sausio 6, 2019 gavau bachuru serve 1 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Sypsa Parašė Sausio 6, 2019 Veteranas Share Parašė Sausio 6, 2019 OMEGALUL. That's all I can say 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Zuba Parašė Sausio 6, 2019 ★Vip★ Share Parašė Sausio 6, 2019 as ngl :DDD Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Ervis Parašė Sausio 6, 2019 Veteranas Share Parašė Sausio 6, 2019 Sveikas, turbut nematei bet yra atskiros formos uz baismes gavima. Biski paskaityk ir surasyk informacija, kuria turi. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai