ackarikas4 Parašė Gruodžio 10, 2018 Share Parašė Gruodžio 10, 2018 sveiki adminai Aš gavau anti baną už bhop scriptus aš net nežinojau kad buvau pajunges sorry aš ir pažadu kad nebenaudosiu scriptu. nick: jif 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Ervis Parašė Gruodžio 10, 2018 Veteranas Share Parašė Gruodžio 10, 2018 Drauguzi, kaip vertikas sake: netycia negalejai isirasyt. Vienai savaitei gavai ta ban, tai pailsek, istrink visus scriptus ir tada sugryzk i serva. Ban baigiasi:17-12-2018, 15:10 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ de1ka Parašė Gruodžio 10, 2018 ★Vip★ Share Parašė Gruodžio 10, 2018 Sudegint šiukšlę!! Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
ackarikas4 Parašė Gruodžio 10, 2018 Author Share Parašė Gruodžio 10, 2018 Sveiki. vpš jūs čia neįdomu ar jus čia bandot panervint mane? Koks dar spinbotas blet? vpš nebespank. O papostinau nes pagalvojau kad bus normalus adminai ir gali unbanint. O jei šudus nori rašinet net nerašykit man neidomu. Tik paprašiau kad unban uždėtu Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
ackarikas4 Parašė Gruodžio 10, 2018 Author Share Parašė Gruodžio 10, 2018 Nu katik norėjau paredeguot. bet nebėjo nes error išmete. Šeip atsiprašau. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
ackarikas4 Parašė Gruodžio 10, 2018 Author Share Parašė Gruodžio 10, 2018 (redaguota) Šeip nesuprantu kodėl heitint? Viena karta tik gavau bana tad norėjau unbano. Galvojau kad adminai yra normalus žmones. Šeip sakiau kad nebenaudosiu ir atsiprašiau jusu. Redaguota Gruodžio 10, 2018 ackarikas4 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
ackarikas4 Parašė Gruodžio 10, 2018 Author Share Parašė Gruodžio 10, 2018 Nu žodžiu jei netikit kad niekad nebenaudosiu tai jūsų sprendimas. ar duot man unbana ar ne. sekmes. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas yeetyeet Parašė Gruodžio 10, 2018 Veteranas Share Parašė Gruodžio 10, 2018 Netyčia pajungiau nu nx. Nebūdinga man, bet dėkit normalų baną lol. Cheatai vis dėl to. Gerai išnaudoti bhop skriptai prideta didelį pranašumą lol 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
ackarikas4 Parašė Gruodžio 10, 2018 Author Share Parašė Gruodžio 10, 2018 Omagad, aš ju išviso net nenaudojau o vidury matcho gavau bano. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Administratorius MaSk Parašė Gruodžio 10, 2018 Administratorius Share Parašė Gruodžio 10, 2018 2 valandas prieš , DaTroller said: @MaSk nuspres ka su jo daryt ar palikt 1 week ir tiketis kad sugrys, ar uzdet permament ar ileist su salyga kad 3 menesius tures vip. Ten tik uz autoscrola gavo. Unbaned su salyga , kad daugia nepaklius. 2 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
ackarikas4 Parašė Gruodžio 11, 2018 Author Share Parašė Gruodžio 11, 2018 Ačiū tau žmogau. Kad tokiu būtų. #Gerbiutokius 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti
Jeigu turite paskyrą, prisijunkite
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite mūsų forume.
RegistruotisPrisijungti
Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.
Prisijungti dabar