Bulldozeris Parašė Gruodžio 2, 2018 Share Parašė Gruodžio 2, 2018 Sveiki, ka reikia padaryt, kad gauti unban ? 😄 As jau vos ne 2metus kaip bana gaves ir kaskart isijungiu csgo, noriu pazaisti siame serve. 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Bulldozeris Parašė Gruodžio 2, 2018 Author Share Parašė Gruodžio 2, 2018 19 minutes prieš, Bulldozeris said: Sveiki, ka reikia padaryt, kad gauti unban ? 😄 As jau vos ne 2metus kaip bana gaves ir kaskart isijungiu csgo, noriu pazaisti siame serve. Taprasme ? Jeigu cia del bulldozerio tai man jau buvo ispejimas, bet as negaliu pakeist sito nick'o, nes neleidzia Mano steam profilis jeigu ka https://steamcommunity.com/id/freetayk47x/ 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Bulldozeris Parašė Gruodžio 2, 2018 Author Share Parašė Gruodžio 2, 2018 jomptvaimat :DDDDDDDDDDDDDDDDD 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Bulldozeris Parašė Gruodžio 2, 2018 Author Share Parašė Gruodžio 2, 2018 (redaguota) Tai kad as nebenaudoju tu supistu cheatu gal jau metus, nu krc aisku viskas Redaguota Gruodžio 2, 2018 Bulldozeris Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas fylzas Parašė Gruodžio 2, 2018 Veteranas Share Parašė Gruodžio 2, 2018 Oho, visi metai. Pažanga, turbūt atsikratei priklausomybės 2 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Tūzas♠ Parašė Gruodžio 2, 2018 ★Vip★ Share Parašė Gruodžio 2, 2018 mane už dyką unbanini, o čia 20e prašai 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti
Jeigu turite paskyrą, prisijunkite
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite mūsų forume.
RegistruotisPrisijungti
Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.
Prisijungti dabar