tom Parašė Spalio 26, 2018 Share Parašė Spalio 26, 2018 Nuejau y specate, parukiau, gryzau pradejau judet, banas Gal ne permanent reiktu, o pradziai kelias valandas? Anyways padariau public profily, kazin ka ten ydomaus ras..http://www.bachuruservas.eu/bans/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:61480002&advType=steamid&Submit Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
tom Parašė Spalio 26, 2018 Author Share Parašė Spalio 26, 2018 2 minutes prieš, vericas said: taves prase kelis roundus, po to eini i foruma verkt kad ban gavai pzdc nesuprantu Na matai po dvylikos, nevisi gal seka ta chata? Na bet Jusu servas Jusu taisykles Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
tom Parašė Spalio 26, 2018 Author Share Parašė Spalio 26, 2018 1 minute prieš, vericas said: ok rase per chat ir sake per mic voice_enable 0 pas mane, nelabai as y tuos pokalbius gilinuosi. Na tai demokratijos yra servery? reikalavimus ispildziau, kuriu norejo 2 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas yeetyeet Parašė Spalio 26, 2018 Veteranas Share Parašė Spalio 26, 2018 nežinau, aš būčiau dėjęs kokias 12h, kad būtų viskas išaiškinta, bet kai situacijos nežinau, tai negaliu nk komentuot 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
tom Parašė Spalio 26, 2018 Author Share Parašė Spalio 26, 2018 6 minutes prieš, yeetyeet said: nežinau, aš būčiau dėjęs kokias 12h, kad būtų viskas išaiškinta, bet kai situacijos nežinau, tai negaliu nk komentuot Butu forumas svaresnis, kadaingi butumem isvenge sito beprasmio posto Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
tom Parašė Spalio 26, 2018 Author Share Parašė Spalio 26, 2018 9 minutes prieš, vericas said: nu dar ne visai public turetu dabar reikiama informacija public buti ant csgo nera tu bajeriuku, kaip ant 1.6, kad galima is servo kliente screenshotu padaryt, po to parequestint y foruma? nes jei kazkokie ytarimai kyla, tai ka gali steamo profilis yrodyt nelabai ysivaizduoju 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai