3verythingg Parašė Spalio 26, 2018 Share Parašė Spalio 26, 2018 Jūsų Nick bei steam id - 3verything https://steamcommunity.com/id/Cepelinas/Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? 26-10-2018,18:15 Mirage 2 serveKuris admin nubaudė (jeigu žinote) - Nežinau Kokia buvo situacija, kas įvyko, kodėl bausmę gavote jūs? - Aš padariau gal 5 ,,bhop'' šuolius ir mane tiesiog išmetė - ĮRODYMAI - Neturiu 😞 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Ervis Parašė Spalio 26, 2018 Veteranas Share Parašė Spalio 26, 2018 Gavai ban nuo serverio anticheato. Reikes islaukt tas 4h. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
3verythingg Parašė Spalio 26, 2018 Author Share Parašė Spalio 26, 2018 Ehhhh... Na geraiii, išlauksiu Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ CrissCross Parašė Spalio 26, 2018 ★Vip★ Share Parašė Spalio 26, 2018 sistema cia as pats jau kokius 6 gal banus gaves snd mask ziurejo mano pc nk nerado vadinas sistema pjauna 2 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti
Jeigu turite paskyrą, prisijunkite
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite mūsų forume.
RegistruotisPrisijungti
Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.
Prisijungti dabar