Jump to content
Ieškome PUBLIC serverio ADMINŲ !!! Spausk čia !!! ×
Create New...

Serverio problemos

Rekomenduojami pranešimai

Parašė

Maskai nežinau ar tau sakė kas nors iš administratorių bet serveris turi tokią problemėlę . Praeina keli mapai ir serveris užlūžta.
Turbūt bus kaltas hostingas , arba kažkoks pluginas . Būtų gerai kad pažiūrėtum , nes po nulūžimo visada išsilaksto žmonės
Foto :
[URL=http://www.part.lt/perziura/cedb9af909f860a1dfeaed7969681117557.jpg][IMG]http://www.part.lt/img/cedb9af909f860a1dfeaed7969681117557.jpg[/img][/URL]

• Administratorius
Parašė

Siandien buvo atnaujinti sm iskiepiai gal pades,beto pastebejau kad anti-wallhackas neveike,gal delto kai kurie ir papiktnaudziavo  ;D

Parašė

[quote author=MaSk link=topic=271.msg3013#msg3013 date=1357205246]
Siandien buvo atnaujinti sm iskiepiai gal pades,beto pastebejau kad [b]anti-wallhackas neveike[/b],gal delto kai kurie ir papiktnaudziavo  ;D
[/quote]
Gaila ,kad nezinojau :)

Parašė

Serveris buvo išjungtas nes buvo vygdomi serverio tvarkymo darbai :)

Parašė

[quote author=MaSk link=topic=271.msg3046#msg3046 date=1357244229]
Atrodo vistiek luzta,jau senka mano kantrybe  :-\, jau tik keli variantai beliko  :-[
[/quote]
Dar vis lūžta ? ;o , nebandei rimtai autocamp išjungti ?

• Administratorius
Parašė

isjungtas tas autocamp,man atrodo cia amberis kaltas  ;D ,viskas gerai buvo kol ciesint nepradejo  8)

Parašė

Srry žmonės viskas per mane , dabar galėsit kai ateisiu į serverį užbanint mane :D

• Administratorius
Parašė

Na va atrodo ,kad visdelto kaltas crackas kad ileist non-steam zaidejus.Kolkas pabus tik steam kad tikrai isitikinti,o paskui galvosim toliau ka daryt.  ;)

Parašė

[quote author=Fuzzy link=topic=271.msg3059#msg3059 date=1357313379]
Tegul perka steam ir nebus bedu=) 8)
[/quote]

Šiuo klausimu galite kreiptis į mane, jei patys negalite įsigyti legalių žaidimų :) Kontaktai, kaip su manimi susisiekti, pateikti žemiau.

• 2 weeks later...
Parašė

[quote author=MaSk link=topic=271.msg3058#msg3058 date=1357309829]
Na va atrodo ,kad visdelto kaltas crackas kad ileist non-steam zaidejus.Kolkas pabus tik steam kad tikrai isitikinti,o paskui galvosim toliau ka daryt.  ;)
[/quote]
mldc , jei tik steam.

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search