tarakonas Parašė Rugsėjo 25, 2018 Share Parašė Rugsėjo 25, 2018 Sveiki serverio administratoriai, Zaidziau serveryje ir sugalvojau pasijungti mikrofona ir pakalbeti kadangi niekas man neatsake kai pradejau kalbet,i nusprendziau patikrinti ar veikia mikrofonas ir i konsole parasiau komanda voice_loopback 1, ir tada gavau ban. Noreciau suzinoti ar cia ne uztai gavau, ban ar tai yra draudziama sio serverio komanda. Aciu uz atsakymas. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas fylzas Parašė Rugsėjo 25, 2018 Veteranas Share Parašė Rugsėjo 25, 2018 Už tą komandą gavai, debilizmas. Tas pats ir man buvo =)) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
tarakonas Parašė Rugsėjo 25, 2018 Author Share Parašė Rugsėjo 25, 2018 1 minute prieš, fylzas said: Už tą komandą gavai, debilizmas. Tas pats ir man buvo =)) Yra galimybe si bana nuimti ar teks laukti ? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas fylzas Parašė Rugsėjo 25, 2018 Veteranas Share Parašė Rugsėjo 25, 2018 Turbūt tau neduos unban, nes kiek girdėjau nebeleidžia prie antičyto ban'ų niekam lysti, o jis grybą pjauna nuo pat paleidimo pradžios. Užjaučiu 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Administratorius MaSk Parašė Rugsėjo 25, 2018 Administratorius Share Parašė Rugsėjo 25, 2018 Pasakysiu trumpai, viena is dazniausiai mic spameriu naudojamu komandu yra butent voice_loopback. Todel banas teisetas ir nebus nuimtas ir ateiti tu tai zinosi ir daugiau nebenaudosi. 1 1 1 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai