Gabii Parašė Rugsėjo 9, 2018 Share Parašė Rugsėjo 9, 2018 1. Nick zaidime. Gabi2. Amzius N-18. Man 16, bet manau dėl to, kad esu jaunesnė, neturėtų kilti problemų sprendžiant problemas.3. STEAM_ID (tik originalu zaidima turintys zaidejai) STEAM_1:0:1514136554. Ar esate kada nors buve administratoriumi? Ne.5. Kokiame serveryje buvote? Nebuvau.6. Kiek laiko praleidziate musu serveriuose? Nuo 2h per dieną, pagrinde priklauso nuo užimtumo.7. Kokio zaidimo administratoriumi norite tapti(TF2/CS:GO - kuriame serve?) CS:GO 1 serveryje.8. Ka darytumete,jeigu zaidejes keiktusi per mikrofona? Įspėjimas, jeigu toliau žaidėjas nesupranta - mute.9. Kaip dar zadate prisideti prie projekto be tvarkos priziurejimo? (forum priziurejimas, patirtis gaudant cheatus, demo stebejimas, donates eventam...) Kadangi turiu pakankamai daug laisvo laiko, galiu peržiūrėti demos, jeigu kas nors nusižengè taisyklėms.10. Jeigu jus rekomenduoja kitas administratorius, cia galite parasyti jo nick, arba jis gali pats parasyti +rep temoje. Gavus vieno admino balsa, automatiskai jusu sansai tapt administratoriu padideja 10% (0.1) 3 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ wokeN Parašė Rugsėjo 9, 2018 ★Vip★ Share Parašė Rugsėjo 9, 2018 Savo rekomendaciją atiduodu jai nes yra draugiška ! 😄 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ CrissCross Parašė Rugsėjo 9, 2018 ★Vip★ Share Parašė Rugsėjo 9, 2018 2. Amzius N-18. Man 16 viskas pasakyta tuom 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Tūzas♠ Parašė Rugsėjo 9, 2018 ★Vip★ Share Parašė Rugsėjo 9, 2018 (redaguota) 2. Amzius N-18 aktyvumas irgi mažas, žaidžiu kiekvieną dieną, į savaitę ateini max 2-3 sykius ir taip keliem mapam tik nesusireikšmink, bet aš nepritariu + kaip tu ant tiek prisišikus serverį tai.. xD mane juokas ima Redaguota Rugsėjo 9, 2018 Tūzas♠ Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Gabii Parašė Rugsėjo 9, 2018 Author Share Parašė Rugsėjo 9, 2018 1 valandą prieš , Tūzas♠ said: aktyvumas irgi mažas, žaidžiu kiekvieną dieną, į savaitę ateini max 2-3 sykius ir taip keliem mapam tik Ne namie esu šiuo metu, bet pasižiūrėjau savo aktyvumą serveryje. Jei į savaitę ateičiau tik kelis kartus, nemanau, kad toks aktyvumas būtų. ACTIVITY: 92.53% Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Tūzas♠ Parašė Rugsėjo 9, 2018 ★Vip★ Share Parašė Rugsėjo 9, 2018 3 minutes prieš, Gabii said: aktyvumas tikrai daug ką reiškia norint būt adminu, bet daugiausia tai protas, bet kadangi pas paauglius kaip tu tokio nėra, tai aš - minusą rašau 1 1 1 3 3 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Ervis Parašė Rugsėjo 9, 2018 Veteranas Share Parašė Rugsėjo 9, 2018 Nusiraminkit, taigi jau priimta yra. Dabar tik ismest jei nedarys savo pareigu ar blogai jas atliks, taip pat jei nelos. O visa tai pamatysim per laika. 1 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Tūzas♠ Parašė Rugsėjo 9, 2018 ★Vip★ Share Parašė Rugsėjo 9, 2018 Troli, aš nieko prieš, bet kam tu jai pats davei adminą prieš tai, kad net anketos neparašė... aš sakau - dedu Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Tūzas♠ Parašė Rugsėjo 9, 2018 ★Vip★ Share Parašė Rugsėjo 9, 2018 Troli, parinkai adminą pagal save, neklausęs niekeno nuomonės..: blogai čia tikrai 3 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Tūzas♠ Parašė Rugsėjo 9, 2018 ★Vip★ Share Parašė Rugsėjo 9, 2018 Troli, kad ir tu pagr.adminas bet nereiškia, kad viskas būtent tavo rankose, paprasti adminai irgi turi savo nuomonę Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ CrissCross Parašė Rugsėjo 9, 2018 ★Vip★ Share Parašė Rugsėjo 9, 2018 keista kad anketa sukurta gavus admin kai tarkim as pats ir kiti vos ne atranka cia turejo praeit 3 1 2 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas yeetyeet Parašė Rugsėjo 9, 2018 Veteranas Share Parašė Rugsėjo 9, 2018 Nieko asmeniško neturiu, bet būkim sąžiningi, nelabai sutinku. 2 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ falcON? Parašė Rugsėjo 9, 2018 ★Vip★ Share Parašė Rugsėjo 9, 2018 Trolis nori imerkt ir taskas 4 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Tūzas♠ Parašė Rugsėjo 9, 2018 ★Vip★ Share Parašė Rugsėjo 9, 2018 Troli, visi už tiesą pykstą, kaip Marrihuana tiesą parašė, tu jį užbaninai forume Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai