Jump to content
Create New...

Buvau užblokuotas neteisingai.

bra

Rekomenduojami pranešimai

Jusu Nick bei steam id - /id/maomibruh
Kada ir kuriame serve nubaude? - Žaidžiu abejuose, tačiau man rodos antrajame serveryje. Šiandien.
Kuris admin nubaude (jeigu zinote) - Nežinau.
Kokia buvo situacija, kas ivyko, kodel bausme gavote jus? - Žaidžiau, turėjau 4 killus, adminas sako numesk savo steam profilį tikrą, numečiau, gavau baną. Negaliu niekaip rasti demo, tačiau tikiuosi patys turite jį failuose.

Redaguota bra
  • Sodinam 1
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

2 valandas prieš , Marrihuana said:

Main vac banned pats dar id parašiai į chat https://steamcommunity.com/id/maomixxx

29 Aug 2018 14:41:30 /id/maomixxx [LT] BACHURU SERVAS.EU ||CS:GO||#2

Tai gerai, numečiau, o kas tau įrodo, kad aš dabar čytinau ant šio acc? Nelabai supratau. Tu man padėk rast kur tarp pc tas demo randas, nes csgo folderyje nėra ir pamatysi, kad klysti. Ar čia tiesiog jei esi ant vieno acc baną gavęs jau su kitu nebegali lošt?  Tikro profilio prašei - tikrą ir numečiau, o koks jis yra toks. Tik teisybė tame, kad ant šio nečytinau, sakau padėk demo rast, pamatysi pats.

Redaguota bra

5 minutes prieš, vericas said:
  • Turejima Vac/Game bana kuriam nera 300d+ - 1. 6 - 12 Men.   2. Turint daugiau nei 1 vac/game ban - Permament 

There u go.

Bet ne ant šito account turiu. Na, nesvarbu, tik tiek galiu pasakyt, kad nečytinau ant šio accounto, gavau baną už čytinimą, matosi adminai iš silverio neišlipa. Tokia ta tiesa. Visogero.

• Haha 1
  • Suglumęs 1
  • Sodinam 5

Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti

Jeigu turite paskyrą, prisijunkite

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite mūsų forume.

Registruotis

Prisijungti

Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.

Prisijungti dabar
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search