Bulldozeris Parašė Rugpjūčio 27, 2018 Share Parašė Rugpjūčio 27, 2018 (redaguota) Sveiki, ar yra budu gauti unban ant serverio ? Taip esu naudojes wh ant sito serverio todel gavau bana ant serverio ir ant pacio csgo :/ Nusipirkau csgo vel pries 3-5men ir labai noreciau vel prisijungti i sita serveri :) Aisku be cytu 😄 Redaguota Rugpjūčio 27, 2018 Bulldozeris 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Tūzas♠ Parašė Rugpjūčio 27, 2018 ★Vip★ Share Parašė Rugpjūčio 27, 2018 19 minutes prieš, Bulldozeris said: Sveiki, ar yra budu gauti unban ant serverio ? Taip esu naudojes wh ant sito serverio todel gavau bana ant serverio ir ant pacio csgo 😕 Nusipirkau csgo vel pries 3-5men ir labai noreciau vel prisijungti i sita serveri 🙂 Aisku be cytu 😄 pamenu žaisdavai 1-ame serveryje, tikrai gerai žaidei, bet nežinau ar su čytų pagalbą ar tiesiog skill'ų pagalba, tai niekuom negaliu padėt Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Princese Parašė Rugpjūčio 27, 2018 ★Vip★ Share Parašė Rugpjūčio 27, 2018 Tai kad.. man rodos tu, Tūzai, painioji 😄 Yra vienas 'bulldoser', kur dalyvavo 10x10, tas gerai žaidžia. Ir negavęs jokių ban'ų. https://steamcommunity.com/id/BullDoser/ Panašu, kad šitas visai kitas žaidėjas, nick'ai tik labai jau panašūs. 2 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Ervis Parašė Rugpjūčio 27, 2018 Veteranas Share Parašė Rugpjūčio 27, 2018 Jau pries 4-5men rasei. Buvo nuspresta kad su tokia reputacija ir istorija turi pirkti 6men vip jei nori unban. 1 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Tūzas♠ Parašė Rugpjūčio 27, 2018 ★Vip★ Share Parašė Rugpjūčio 27, 2018 5 valandas prieš , Princese said: Tai kad.. man rodos tu, Tūzai, painioji 😄 Yra vienas 'bulldoser', kur dalyvavo 10x10, tas gerai žaidžia. Ir negavęs jokių ban'ų. https://steamcommunity.com/id/BullDoser/ Panašu, kad šitas visai kitas žaidėjas, nick'ai tik labai jau panašūs. Teisingai, suklydau Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti
Jeigu turite paskyrą, prisijunkite
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite mūsų forume.
RegistruotisPrisijungti
Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.
Prisijungti dabar