ANYZINIS GUMINUKAS Parašė Rugpjūčio 19, 2018 Share Parašė Rugpjūčio 19, 2018 (redaguota) 1. SLICE 2. 17 3. STEAM_0:0:193250748 4. - 5. - 6. Buvau isvaziaves atostogu ana visa savaite tad manau aktyvumas bus nekoks, bet seip serveryje praleidziu 1-4.. 7. CSGO, 1 serveryje. 8. Pirmiausia perspeciau kad esu adminas ir galiu ji uzmutinti, jeigu tas zmogelis keikiasi toliau dedu muta be jokiu abejoniu. 9. SpawN/ nv' 10. Demo stebejimas, priziuresiu 1 serveri kaip savo namus. Redaguota Rugpjūčio 19, 2018 ANYZINIS GUMINUKAS 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Tūzas♠ Parašė Rugpjūčio 19, 2018 ★Vip★ Share Parašė Rugpjūčio 19, 2018 +, aktyvumą kelk Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas MajiN1 Parašė Rugpjūčio 19, 2018 Veteranas Share Parašė Rugpjūčio 19, 2018 Butum geresnis admin uz tuza :) 4 1 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ LittleOne Parašė Rugpjūčio 19, 2018 ★Vip★ Share Parašė Rugpjūčio 19, 2018 - issisokelis,sumazink pasikelima savo tada gal uztarsiu 2 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
ANYZINIS GUMINUKAS Parašė Rugpjūčio 19, 2018 Author Share Parašė Rugpjūčio 19, 2018 (redaguota) 4 minutes prieš, LittleOne said: - issisokelis,sumazink pasikelima savo tada gal uztarsiu Redaguota Rugpjūčio 19, 2018 ANYZINIS GUMINUKAS 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Tūzas♠ Parašė Rugpjūčio 20, 2018 ★Vip★ Share Parašė Rugpjūčio 20, 2018 12 valandas prieš , MaJin said: Butum geresnis admin uz tuza 🙂 Už mane geresnių nėra Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Princese Parašė Rugpjūčio 20, 2018 ★Vip★ Share Parašė Rugpjūčio 20, 2018 Tu kaip ir Tūzas, temos pavadinime rašyk, kelintą kartą bandai laimę tapti administratoriumi. Gal Vertikas pagailės kaip ir Tūzo. 😄 pasirodo, Vertikas neabejingas tokiems nuskriaustiesiems. Kas galėjo pagalvot? Realiai nieko prieš neturiu, kažkuo netgi primeni man Sky Circle. Ambicijos liejasi per kraštus ir netgi jaučiu despotizmo kruopelytę. Vos tik koks vaikas pašnopuoja į mikrofoną jau girdžiu slice 'kur adminas?' Duočiau šitam despotui šansą, jeigu tikrai trūksta tų administratorių. 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas fylzas Parašė Rugpjūčio 20, 2018 Veteranas Share Parašė Rugpjūčio 20, 2018 Priimtas, tavo darbas prasideda šiandieną. 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas SpawN Parašė Rugpjūčio 20, 2018 Veteranas Share Parašė Rugpjūčio 20, 2018 +rep tikrai butu geras admin 😉 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti
Jeigu turite paskyrą, prisijunkite
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite mūsų forume.
RegistruotisPrisijungti
Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.
Prisijungti dabar