★Vip★ Fosters Parašė Gruodžio 28, 2012 Author ★Vip★ Share Parašė Gruodžio 28, 2012 parduodu savo steam[img]http://www.part.lt/img/85b80707620aa4c21512f3ad445749dc421.jpg[/img]CS:SCS:GOKILLING FLOORDODSir kita sh..kaina 70lt.[u][i][b]TIK BANKO PERVEDIMU.[/b][/i][/u] Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Legit Haskis Parašė Gruodžio 28, 2012 Veteranas Share Parašė Gruodžio 28, 2012 Tai kiek tada mano steam butu veratas jei tavo 70lt :D Tai mano apie 100lt :DTaigi upsas jau pardavinejo savo acc, pas ji 3 kartus daugiau zaidimu buvo ir pardave uz 50 lt rodos :) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Deividukas ^^ Parašė Gruodžio 28, 2012 Share Parašė Gruodžio 28, 2012 70LT ;D , uz 20LT paimciau , ne daugiau. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Fosters Parašė Gruodžio 28, 2012 Author ★Vip★ Share Parašė Gruodžio 28, 2012 tai nesuprantu kaip jus ca pardavinejat?css: 13.99ltcsgo 45ltkilling floor isvis ten bl 21.99lt maciau tai matematika kaip tau sekas?ne kazka ciuju.tai jeigu ten krw man pardavinet uz 50lt t.y. 10 svaru tai da pasol tu :D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Legit Haskis Parašė Gruodžio 28, 2012 Veteranas Share Parašė Gruodžio 28, 2012 Zinok as ir to nesuprantu, as kaskada skaiciavau kad mano acc apie 120lt veras lyg ii, o atsiranda zmoniu be smegenu kurie musa acc kainas parduodami acc uz vapsie 50 lt su trim kartais daugiau zaidimu, be to man su matematika gerai, as nieko nesakau tik sakau kad del tokiu kurie musa kainas kazin ar parduosi, bet sekmes bandant :) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Jifax Parašė Gruodžio 28, 2012 Share Parašė Gruodžio 28, 2012 Viskas paskaiciuota tai gerai , bet esme tame jog gali nusipirkt steam su daugiau zaidimu ir uz mazesne kaina, bet kas nezino kur pigiau ,tai gali ir nupirkt is taves :D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Fosters Parašė Gruodžio 29, 2012 Author ★Vip★ Share Parašė Gruodžio 29, 2012 niekam nieko cia nekisu,tik siulau :) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Fosters Parašė Gruodžio 29, 2012 Author ★Vip★ Share Parašė Gruodžio 29, 2012 o beto as tikrai irgi nesuprantu kodel visi taip nuvertina tuos acc...kisa pinigus o paskuj parduoda uz centus :DDDD Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai