✴ Lady Narkotuke* Parašė Rugpjūčio 9, 2018 Share Parašė Rugpjūčio 9, 2018 1. Lady Narkotuke* 2. 19. 3. STEAM_0:0:5242774 4. - 5. - 6. 3-4val. per diena. 7. CS:GO 1serveryje. 8. Ispejima duociau, veliau jau muta. 9. YEET MEISTER. 10. Priziuresiu serveri. 1 1 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas yeetyeet Parašė Rugpjūčio 9, 2018 Veteranas Share Parašė Rugpjūčio 9, 2018 (redaguota) Gerai aš aišku pritariau, nes nu kolektyvo įvairinimas, aktyvus žmogus, lyg ir susibendravus su kolektyvu, bet minusas gali būt dėl nekalbumo . Bet čia tiesiog truputį rant'as, kad manęs daugiau neprašytų + ir rekomendacijų, nebent pats nuspręsiu parekomenduot. Žmogus parašo paprašo, gi negaliu atsakyt tipo ne negaliu nes man sunku. Gal nelabai objektyvus vertinimas, bet ateičiai, kitiem predententams. Nieko asmeniško, ir gali hate'o būt XD Redaguota Rugpjūčio 9, 2018 yeetyeet 2 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Tūzas♠ Parašė Rugpjūčio 9, 2018 ★Vip★ Share Parašė Rugpjūčio 9, 2018 Pagal save nežinau, aktyvumas gal kažkaip nelabai, sunkiai sutinku servery + nekalbi, tai aš prieš Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Zuba Parašė Rugpjūčio 9, 2018 ★Vip★ Share Parašė Rugpjūčio 9, 2018 (redaguota) 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Redaguota Rugpjūčio 9, 2018 Zuba 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ wokeN Parašė Rugpjūčio 9, 2018 ★Vip★ Share Parašė Rugpjūčio 9, 2018 nebereik jau Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Zuba Parašė Rugpjūčio 9, 2018 ★Vip★ Share Parašė Rugpjūčio 9, 2018 Va, kaip atrodo 3-4H per diena. Jūs dar chato nematėt.🤭😶😯😢 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai