★Vip★ falcON? Parašė Liepos 26, 2018 ★Vip★ Share Parašė Liepos 26, 2018 Man ir kitiem radare nerodo daugumos adminu. Buna sedi, ziuri i kampa girdi, kazkas ateina, tai aisku priesas galvoji islys, o ten pyst koks crissas issoka, kurio niekad radare nerodo ir seip panasiu situaciju daug keistu buna, nesupranti net kas tam mape vyksta ir negali tinkamai elgtis :D. Dar panoramoj ranku nerodo, negalvokit, kad man jie labai reiksmingi, bet seip perspeju 😄 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Administratorius MaSk Parašė Liepos 26, 2018 Administratorius Share Parašė Liepos 26, 2018 26 minutes prieš, falcON? said: Man ir kitiem radare nerodo daugumos adminu Taip atsitinka del plugino slepiancius adminus is spectatoriu. Jiem nuejus i spectate ir gryzus pasibugina radar ir teammatai nemato. Iseitis- panaikint admin nerodyma kai spec @falcON??? 26 minutes prieš, falcON? said: Dar panoramoj ranku nerodo, negalvokit, kad man jie labai reiksmingi, bet seip perspeju Rankai panoramoj nerodomi, nebent serveris veiktu ant competitive rezimo. Todel netolimoj ateiti, galbut isvis bus panaikinti. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ falcON? Parašė Liepos 26, 2018 Author ★Vip★ Share Parašė Liepos 26, 2018 Vienas blogai, kitas dar blogiau 😂. Gal butu iseitis adminam po spec reconnectint i serva, jei nesunku. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas gedasXdd Parašė Liepos 27, 2018 Veteranas Share Parašė Liepos 27, 2018 As kiek pastebejau kad tis crisso nerodo, man panasiau kad del jo nick. nes kai buvo pasiketes varda be simboliu tiesiog kriss, radare rodo ji. Taip pat nerodo jo, kai esi t o jis zaidzia uz ct, tai gaunasi toks disadvantage Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai