Veteranas Legit Haskis Parašė Gruodžio 24, 2012 Veteranas Share Parašė Gruodžio 24, 2012 Non steam God'ai dar nesuprato kad Steam leis tuos update kad nebutu tokiu kurie lostu nelegaliai ir taip bus tol kol jiem pavyks isleist toki update kurio neiseis nulaust :DTaigi man rodos pats laikas isigyt steamus kol akcijos :) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest Amberis Parašė Gruodžio 24, 2012 Share Parašė Gruodžio 24, 2012 [quote author=ElasBandis link=topic=250.msg2636#msg2636 date=1356346141]p.s bz duhas[/quote]Nenaujiena :] , net pats pagr. adminas Mask sakė kad .bz daužtas :D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
ElasBandis Parašė Gruodžio 24, 2012 Share Parašė Gruodžio 24, 2012 bet nemanau kad del steamo man net i css neileidzia.paspaudziu ant css juodas ekranas ir vel darbalaukis. ? kokios bedos cia galetu buti? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
VandaL Parašė Gruodžio 24, 2012 Share Parašė Gruodžio 24, 2012 [url=http://www.vssp.lt]www.vssp.lt[/url] css zaidimas tik 10lt. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Into_Basket Parašė Gruodžio 25, 2012 Share Parašė Gruodžio 25, 2012 Vis dėlto neužeinate į kitus css puslapius ir nepaieškote informacijos...Taigi:Atjungiat internetą, įjungiat css, tada įjungiat internetą ir jungiatės į serverį,o tuomet einat į bachūrųservas.lt ir man dėkojat! :D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai