stepas30 Parašė Birželio 6, 2018 Share Parašė Birželio 6, 2018 (redaguota) nikas Biesius 06-06-2018, 21:24 "provokacija". prasau pateik demo ir cituok kureis sakineis as tave provokavau. neturi yrodymu. tokiu atveju dekit tam admin savaite mute ir tegu dziaugesi bausme pelnyta. kodel mes turime dziaugtis bausmemis nepelnytomis? jis neleidzia zaidejam pilnai megautis zaidimu Redaguota Birželio 6, 2018 stepas30 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ de1ka Parašė Birželio 6, 2018 ★Vip★ Share Parašė Birželio 6, 2018 Aš nesuprantu, kas tau negerai? 2-3 mapus prisipi*davai kad čytinu, tai skaitosi kaip provokacija. ar ne? Ir dar klausi dėl ko silence gavai.. 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
stepas30 Parašė Birželio 6, 2018 Author Share Parašė Birželio 6, 2018 7 minutes prieš, de1ka KOBRA11 farmskins.com said: Aš nesuprantu, kas tau negerai? 2-3 mapus prisipi*davai kad čytinu, tai skaitosi kaip provokacija. ar ne? Ir dar klausi dėl ko silence gavai.. sakinius yvardink kurie tave provokuoja ir demo pateik Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ de1ka Parašė Birželio 6, 2018 ★Vip★ Share Parašė Birželio 6, 2018 1 minute prieš, stepas30 said: sakinius yvardink kurie tave provokuoja ir demo pateik "de1ka čytina, de1ka čytina, einu parašysiu į forumą...." kažkas panašaus, + provokavai ne tik mane, bet ir shadową, dėl tos pačios priežasties. 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
stepas30 Parašė Birželio 6, 2018 Author Share Parašė Birželio 6, 2018 3 minutes prieš, de1ka KOBRA11 farmskins.com said: "de1ka čytina, de1ka čytina, einu parašysiu į forumą...." kažkas panašaus, + provokavai ne tik mane, bet ir shadową, dėl tos pačios priežasties. ce neprovokacija o pasakiau jog chytinat ir busite pareportinti. maziau isterikuok Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ de1ka Parašė Birželio 6, 2018 ★Vip★ Share Parašė Birželio 6, 2018 Mažiau isterikuot? :D Realiai jei tu mažiau isterikuotum, gal net butum gavęs adminą.. :(( 1 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ de1ka Parašė Birželio 6, 2018 ★Vip★ Share Parašė Birželio 6, 2018 Btw kaip manai, kas čia jei ne provokacija? 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
stepas30 Parašė Birželio 6, 2018 Author Share Parašė Birželio 6, 2018 29 minutes prieš, de1ka KOBRA11 farmskins.com said: Btw kaip manai, kas čia jei ne provokacija? kaip matai ce buvo pasakyta maziau isterikuok, tai rekomendacinio pobudzio jei nesuvoki. eik psichologijos pasimokink ir teises Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ de1ka Parašė Birželio 6, 2018 ★Vip★ Share Parašė Birželio 6, 2018 1 minute prieš, stepas30 said: kaip matai ce buvo pasakyta maziau isterikuok, tai rekomendacinio pobudzio jei nesuvoki. eik psichologijos pasimokink ir teises Savo rekomendacijas sau gali pasilaikyti. Ir patarčiau tau išmokt rašyti, nes sunku patikėti kad tau 25.. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
stepas30 Parašė Birželio 6, 2018 Author Share Parašė Birželio 6, 2018 Dabar, de1ka KOBRA11 farmskins.com said: Savo rekomendacijas sau gali pasilaikyti. Ir patarčiau tau išmokt rašyti, nes sunku patikėti kad tau 25.. ieskai kaip ykasti ? :) galiu atsukti tau uzpakali :D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ de1ka Parašė Birželio 6, 2018 ★Vip★ Share Parašė Birželio 6, 2018 1 minute prieš, stepas30 said: ieskai kaip ykasti ? :) galiu atsukti tau uzpakali :D Tau dėmesio trūksta? Ar kas su tavim negerai? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
stepas30 Parašė Birželio 6, 2018 Author Share Parašė Birželio 6, 2018 Dabar, de1ka KOBRA11 farmskins.com said: Tau dėmesio trūksta? Ar kas su tavim negerai? kad mane jau nubaudei tai man taves daba truksta ;) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ de1ka Parašė Birželio 6, 2018 ★Vip★ Share Parašė Birželio 6, 2018 Dabar, stepas30 said: kad mane jau nubaudei tai man taves daba truksta ;) Sekmės, baudėjau. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
stepas30 Parašė Birželio 6, 2018 Author Share Parašė Birželio 6, 2018 Dabar, de1ka KOBRA11 farmskins.com said: Sekmės, baudėjau. as taves nebaudziau, tu mane nubaudei baudejau v2000 :D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti
Jeigu turite paskyrą, prisijunkite
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite mūsų forume.
RegistruotisPrisijungti
Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.
Prisijungti dabar