I luv Xanx <333 Parašė Balandžio 29, 2018 Share Parašė Balandžio 29, 2018 Tai zodziu losiau bahuru server mirage mape, begojau aplink spawna pist banas del "trigger bot" as nieko neturiu iskart sakau galit ss mane ir taip t.t prasau fix this crap nes zmones banus uz nieka gauna kai pvz as ir blyat nenoriu laukti db 250min kad vel galeciau prisijunkti i srv Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ LittleOne Parašė Balandžio 29, 2018 ★Vip★ Share Parašė Balandžio 29, 2018 joks cia bugas, anticheatas gauno visus draudziamus skriptu ir visa kita, tai patarciau isidet default cfg, ar galpbut pakeist pelyte,nes gali but su ja problemu, kaip buna daugeliui, nes kitu atveju taip ir gavinesi banus nuo sistemos, legalus zaidejai butumet ir net tas anticheatas negaudytu uz visokius trigger ar double fire. Sekmes! 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Pagrindinis Adminas Art Parašė Balandžio 29, 2018 Pagrindinis Adminas Share Parašė Balandžio 29, 2018 Mask sake jog imanoma imituoti cytu judesius, tokius kaip taikinuko judinimas i visas puses, cia turbut irgi lakstymas aplink spawna, kazkas uzsitrigerino. Mano patarimas - zaisk normaliai, nedaryk nesamoniu ir bano negausi. 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Administratorius MaSk Parašė Balandžio 29, 2018 Administratorius Share Parašė Balandžio 29, 2018 4 valandas prieš , Art said: Mask sake jog imanoma imituoti cytu judesius, tokius kaip taikinuko judinimas i visas puses, cia turbut irgi lakstymas aplink spawna, kazkas uzsitrigerino. Mano patarimas - zaisk normaliai, nedaryk nesamoniu ir bano negausi. Oj ne, su trigeriais cia nieko neimituosi. Viskas kas su jais susije yra neadekvaciai greitas mygtuko spaudinejimas isgaunamas scriptais/macro'sais/cytais. 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai