★Vip★ Vita Parašė Balandžio 22, 2018 ★Vip★ Share Parašė Balandžio 22, 2018 Steam id STEAM_1:0:133700500 prasau grazinti VIP pinigus, kadangi perki vipa o gauni free silence del kazkokiu atmatu, ir ateiciai nepardavinekit paslaugu uz issipirkima bausmiu geros dienos 1 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Vita Parašė Balandžio 22, 2018 Author ★Vip★ Share Parašė Balandžio 22, 2018 suk savo uodega kitur tiek prisidirbes (issitrink pries tai visus postus kur mane siuksle vadinai ir visaip kitaip) 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Vita Parašė Balandžio 22, 2018 Author ★Vip★ Share Parašė Balandžio 22, 2018 .i Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Vita Parašė Balandžio 22, 2018 Author ★Vip★ Share Parašė Balandžio 22, 2018 nieko as tau daugiau nesakysiu, sekmes 7 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Vita Parašė Balandžio 22, 2018 Author ★Vip★ Share Parašė Balandžio 22, 2018 . Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Roach Nigga Parašė Balandžio 22, 2018 ★Vip★ Share Parašė Balandžio 22, 2018 O cia kas toks? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Pagrindinis Adminas Art Parašė Balandžio 22, 2018 Pagrindinis Adminas Share Parašė Balandžio 22, 2018 1 minute prieš, deivius1 said: Cia ponas trolis, uz ka vita gauna ip ban bausme visam laikui :3 kam taip ziauriai ? jau ir taip gavo savaitei mute ;/ Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ LittleOne Parašė Balandžio 22, 2018 ★Vip★ Share Parašė Balandžio 22, 2018 skaudziai,perdaug uzsisedai ant jos iskart kai tik foto ikele rakint tema Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Vita Parašė Balandžio 22, 2018 Author ★Vip★ Share Parašė Balandžio 22, 2018 tai ir ledzita bausk, kai mano pavarde spamino saukykloj ir serve kaip sakei - nereikejo fb duot? geras budas issprest problema :) 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Vita Parašė Balandžio 22, 2018 Author ★Vip★ Share Parašė Balandžio 22, 2018 as manau ledzitas taip pat turetu gauti permanent ban uz asmenines informacijos naudojima kaip mano pavarde saukyklloje yra paspamines kelis kartus :) LYGYBE LEDZITAI :DDD kaip tu man, taip as tau ;) 1 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai