B1ldukas Parašė Balandžio 21, 2018 Share Parašė Balandžio 21, 2018 Jusu Nick bei steam id - B1ldukas / STEAM_0:1:10713236Kada ir kuriame serve nubaude? - Šiandien bandydamas prisijunkti prie 2# servo.Kuris admin nubaude (jeigu zinote) - Kokia buvo situacija, kas ivyko, kodel bausme gavote jus? - Net neprisijungiau prie servo, tiesiog išoko lentelė, jog buvau užbanintas. Man rodo, jog buvau užblokintas, tačiau nuėjus prie ban listo, manęs nėra. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Administratorius MaSk Parašė Balandžio 21, 2018 Administratorius Share Parašė Balandžio 21, 2018 Pas tave banas keliuose projektuose ir tau tikrai geriau zinoti uz ka. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
B1ldukas Parašė Balandžio 21, 2018 Author Share Parašė Balandžio 21, 2018 Kaip aš galiu turėti abn, jei manęs net nėra ban liste ?? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Administratorius MaSk Parašė Balandžio 21, 2018 Administratorius Share Parašė Balandžio 21, 2018 Jei @deivius1 nores, tai prakomentuos tau placiau. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti
Jeigu turite paskyrą, prisijunkite
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite mūsų forume.
RegistruotisPrisijungti
Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.
Prisijungti dabar