DNA | csgobounty.com cs.money Parašė Balandžio 4, 2018 Share Parašė Balandžio 4, 2018 2018/04/04 13:20 prisijungiau į #2 Bachūrų serverį, norėjau roundo pabaigoje paleisti sound efektą per SLAM (http://slam.flankers.net/) ir gavau 4h baną (žinau kad trumpas banas, bet visvien norėjau pažaist, o dabar nebegaliu :D). Beje 2 kartus gavau baną už bhopinimą su pelės ratuko bindu (1 kartą) ir su klavietūros (makro) bindu. Dėl bhopinimo pasakau, kad žinotumėt, jog egzistuoja tokia anti-cheato spraga. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Pagrindinis Adminas Art Parašė Balandžio 4, 2018 Pagrindinis Adminas Share Parašė Balandžio 4, 2018 O tu cia nemazai banu prisirinkes, daug kas bhopina su ratuku ir negauna bano, turbut afigiena pele pas taves http://bachuruservas.eu/bans/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:177105508&advType=steamid&Submit daug banu su skirtingais reasonais... 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
DNA | csgobounty.com cs.money Parašė Balandžio 4, 2018 Author Share Parašė Balandžio 4, 2018 (redaguota) Aš esu ant klavietūros pasidaręs bind'ą, kad kai paspaudžiu tam tikrą knopkę man tam tikru intervalu spamina space (panašiai kaip su ratuku, tik patogiau ir spamina space tol kol laikau nuspaudęs knopkę). Ir banas pareina, jei bhopinu (tiksliai nepamenu) 6-10 roundus iš eilės ir daug kartų per roundą. O dėl kitų banų skirtingos priežastys yra, nes, nemeluosiu, porą kartų bandžiau free cheat'us pasiėmęs soft aimą įsijungt, bet vos įjungęs prasileidau baną :D Po poros kartų atsibodo ir ištryniau :D + tas, kad bent atvirai pasisakau nebandydamas atmazintis xd O čia screen shotas bind'o http://prntscr.com/j0ttci Redaguota Balandžio 4, 2018 DNA | csgobounty.com cs.money Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Pagrindinis Adminas Art Parašė Balandžio 4, 2018 Pagrindinis Adminas Share Parašė Balandžio 4, 2018 ne nu uz tuos bindus cia taip ir turi buti kad banina, nes tokiu dalyku mes neleidziam, galima tik su ratuku, bet jei pas tave ten pele afigiena ir ratukas veikia mandriai, tai ir banina... jau i ta gaming soft prikista tiek visko, kad net anti afk matau ;D is tu programu nieko nenaudok, galima tik is csgo nustatymu keisti ir tai neviska taip kad jokiu unban nelauk, kai naudoji tokius dalykus Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ ledzitas Parašė Balandžio 4, 2018 ★Vip★ Share Parašė Balandžio 4, 2018 (redaguota) 2 valandas prieš , DNA | csgobounty.com cs.money said: Aš esu ant klavietūros pasidaręs bind'ą, kad kai paspaudžiu tam tikrą knopkę man tam tikru intervalu spamina space (panašiai kaip su ratuku, tik patogiau ir spamina space tol kol laikau nuspaudęs knopkę). Ir banas pareina, jei bhopinu (tiksliai nepamenu) 6-10 roundus iš eilės ir daug kartų per roundą. O dėl kitų banų skirtingos priežastys yra, nes, nemeluosiu, porą kartų bandžiau free cheat'us pasiėmęs soft aimą įsijungt, bet vos įjungęs prasileidau baną :D Po poros kartų atsibodo ir ištryniau :D + tas, kad bent atvirai pasisakau nebandydamas atmazintis xd O čia screen shotas bind'o http://prntscr.com/j0ttci Nesuprantu ar adminai neisiskaito ar tiesiog nesupranta??! CITUOJU!!!!!!!!!!!!!!!!!! '" O dėl kitų banų skirtingos priežastys yra, nes, nemeluosiu, porą kartų bandžiau free cheat'us pasiėmęs soft aimą įsijungt, bet vos įjungęs prasileidau baną :D Po poros kartų atsibodo ir ištryniau :D,, Buciau adminas pratesciau bana iki permament ir palikciau galimybe tik pirkt unban jei taip jau noretu toliau lost bahuru serveriuose. Redaguota Balandžio 4, 2018 ledzitas 1 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ ledzitas Parašė Balandžio 4, 2018 ★Vip★ Share Parašė Balandžio 4, 2018 2 valandas prieš , DNA | csgobounty.com cs.money said: Aš esu ant klavietūros pasidaręs bind'ą, kad kai paspaudžiu tam tikrą knopkę man tam tikru intervalu spamina space (panašiai kaip su ratuku, tik patogiau ir spamina space tol kol laikau nuspaudęs knopkę). Ir banas pareina, jei bhopinu (tiksliai nepamenu) 6-10 roundus iš eilės ir daug kartų per roundą. O dėl kitų banų skirtingos priežastys yra, nes, nemeluosiu, porą kartų bandžiau free cheat'us pasiėmęs soft aimą įsijungt, bet vos įjungęs prasileidau baną :D Po poros kartų atsibodo ir ištryniau :D + tas, kad bent atvirai pasisakau nebandydamas atmazintis xd O čia screen shotas bind'o http://prntscr.com/j0ttci Tik nesiparink. Neilgai tegavai dar Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
DNA | csgobounty.com cs.money Parašė Balandžio 4, 2018 Author Share Parašė Balandžio 4, 2018 Tik paaiškinau kodėl banus gavau net nespėjęs į servą prisijungt, bet dėl bano negaliu pykt, pats kaltas esu P.S. Ačiū, kad tik 1mėn. banas, o ne visam laikui 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Pagrindinis Adminas Art Parašė Balandžio 5, 2018 Pagrindinis Adminas Share Parašė Balandžio 5, 2018 as tai uz atviruma neketinau bausti, visgi nespejo pacytint ir jei butu, tai tikrai neliktu nepastebetas Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Movie2k Parašė Balandžio 5, 2018 ★Vip★ Share Parašė Balandžio 5, 2018 vel macro jau net ant klaviaturu eina pest :x Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti
Jeigu turite paskyrą, prisijunkite
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite mūsų forume.
RegistruotisPrisijungti
Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.
Prisijungti dabar