Jump to content
Create New...

DNA | csgobounty.com cs.money

Rekomenduojami pranešimai

2018/04/04 13:20 prisijungiau į #2 Bachūrų serverį, norėjau roundo pabaigoje paleisti sound efektą per SLAM (http://slam.flankers.net/) ir gavau 4h baną (žinau kad trumpas banas, bet visvien norėjau pažaist, o dabar nebegaliu :D). Beje 2 kartus gavau baną už bhopinimą su pelės ratuko bindu (1 kartą) ir su klavietūros (makro) bindu. Dėl bhopinimo pasakau, kad žinotumėt, jog egzistuoja tokia anti-cheato spraga.

Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Aš esu ant klavietūros pasidaręs bind'ą, kad kai paspaudžiu tam tikrą knopkę man tam tikru intervalu spamina space (panašiai kaip su ratuku, tik patogiau ir spamina space tol kol laikau nuspaudęs knopkę). Ir banas pareina, jei bhopinu (tiksliai nepamenu) 6-10 roundus iš eilės ir daug kartų per roundą. O dėl kitų banų skirtingos priežastys yra, nes, nemeluosiu, porą kartų bandžiau free cheat'us pasiėmęs soft aimą įsijungt, bet vos įjungęs prasileidau baną :D Po poros kartų atsibodo ir ištryniau :D

+ tas, kad bent atvirai pasisakau nebandydamas atmazintis xd

O čia screen shotas bind'o http://prntscr.com/j0ttci

Redaguota DNA | csgobounty.com cs.money

• Pagrindinis Adminas

ne nu uz tuos bindus cia taip ir turi buti kad banina, nes tokiu dalyku mes neleidziam, galima tik su ratuku, bet jei pas tave ten pele afigiena ir ratukas veikia mandriai, tai ir banina...

jau i ta gaming soft prikista tiek visko, kad net anti afk matau ;D is tu programu nieko nenaudok, galima tik is csgo nustatymu keisti ir tai neviska

taip kad jokiu unban nelauk, kai naudoji tokius dalykus

• ★Vip★
2 valandas prieš , DNA | csgobounty.com cs.money said:

Aš esu ant klavietūros pasidaręs bind'ą, kad kai paspaudžiu tam tikrą knopkę man tam tikru intervalu spamina space (panašiai kaip su ratuku, tik patogiau ir spamina space tol kol laikau nuspaudęs knopkę). Ir banas pareina, jei bhopinu (tiksliai nepamenu) 6-10 roundus iš eilės ir daug kartų per roundą. O dėl kitų banų skirtingos priežastys yra, nes, nemeluosiu, porą kartų bandžiau free cheat'us pasiėmęs soft aimą įsijungt, bet vos įjungęs prasileidau baną :D Po poros kartų atsibodo ir ištryniau :D

Nesuprantu ar adminai neisiskaito ar tiesiog nesupranta??!

CITUOJU!!!!!!!!!!!!!!!!!!

'" O dėl kitų banų skirtingos priežastys yra, nes, nemeluosiu, porą kartų bandžiau free cheat'us pasiėmęs soft aimą įsijungt, bet vos įjungęs prasileidau baną :D Po poros kartų atsibodo ir ištryniau :D,,

Buciau adminas pratesciau bana iki permament ir palikciau galimybe tik pirkt unban jei taip jau noretu toliau lost bahuru serveriuose. 

Redaguota ledzitas
  • Haha 1
  • Pakeliam 1

• ★Vip★
2 valandas prieš , DNA | csgobounty.com cs.money said:

Tik nesiparink. Neilgai tegavai dar

Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti

Jeigu turite paskyrą, prisijunkite

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite mūsų forume.

Registruotis

Prisijungti

Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.

Prisijungti dabar
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search