Sanks Parašė Sausio 25, 2018 Share Parašė Sausio 25, 2018 Gavau bana, nors niekados nenaudoju jokių čytų. Už ka čia gavau? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Sanks Parašė Sausio 25, 2018 Author Share Parašė Sausio 25, 2018 (redaguota) Aš mačiau už ką gavau, bet aš nesuprantu kodėl, kas tas ikaros? Noriu suprast, kad kita kart negaučiau. Redaguota Sausio 25, 2018 Sanks Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Administratorius MaSk Parašė Sausio 26, 2018 Administratorius Share Parašė Sausio 26, 2018 4 valandas prieš , Sanks said: Aš mačiau už ką gavau, bet aš nesuprantu kodėl, kas tas ikaros? Noriu suprast, kad kita kart negaučiau. Gal pradziai susitvarkyk, normaliai pc ar neta, nes dabar tai tik kadrais lakstai ir is csgo tau jokios naudos. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Sanks Parašė Sausio 26, 2018 Author Share Parašė Sausio 26, 2018 (redaguota) Galvojau gal praeis lagas, tikriausiai dėl to ir gavau bana. Redaguota Sausio 26, 2018 Sanks Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti
Jeigu turite paskyrą, prisijunkite
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite mūsų forume.
RegistruotisPrisijungti
Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.
Prisijungti dabar