Domasntas | ZeX Parašė Lapkričio 15, 2012 Author Share Parašė Lapkričio 15, 2012 Kai įeinu į serveri man išmeta lentele kurioje parašyta ( Disconnct: You are listed on the EAC Global Ban List. See [url=http://www.EasiAntiCheat.net]www.EasiAntiCheat.net[/url] for more information) nežinau dėl ko nieko nenaudoju jokiu cfg ar panašiai čytu net nesu turėjas STEAM_0:0:22743558 Gal kas galit padėt ? (Ačiu) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Legit Haskis Parašė Lapkričio 15, 2012 Veteranas Share Parašė Lapkričio 15, 2012 Pirmas klausimas, tavo steam acc VAC status? Ir ar esi gaves kokiam nors kitam serve bana su siuo acc? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Domasntas | ZeX Parašė Lapkričio 15, 2012 Author Share Parašė Lapkričio 15, 2012 Esu gavęs ant megos servo Tik nežinau už ka ? :( Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Tomas Parašė Lapkričio 15, 2012 Share Parašė Lapkričio 15, 2012 Tai manyčiau reiktu kreiptis į "mega" administratorius, kad kodėl taip yra.O jei vac pats steam pagavo ir panašiai, na nežinau tokių atvejų nelabai kas ir padėtu tada. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Legit Haskis Parašė Lapkričio 15, 2012 Veteranas Share Parašė Lapkričio 15, 2012 [quote author=Domasntas | ZeX link=topic=216.msg2155#msg2155 date=1352986658]Esu gavęs ant megos servo Tik nežinau už ka ? :([/quote]Na greiciausiai Megoje ir gavai ta "EAC Global" bana :D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Administratorius MaSk Parašė Lapkričio 15, 2012 Administratorius Share Parašė Lapkričio 15, 2012 [quote author=Domasntas | ZeX link=topic=216.msg2139#msg2139 date=1352973192]Kai įeinu į serveri man išmeta lentele kurioje parašyta ( Disconnct: You are listed on the EAC Global Ban List. See [url=http://www.EasiAntiCheat.net]www.EasiAntiCheat.net[/url] for more information) nežinau dėl ko nieko nenaudoju jokiu cfg ar panašiai čytu net nesu turėjas STEAM_0:0:22743558 Gal kas galit padėt ? (Ačiu)[/quote] Taip reiskiasi kazkur ,kazkada ir kazkokiam severyje naudojai chytus ir gavai ban tenais.Plius tavo steam_id buvo irasytas i pasauline EAC duomenu baze ir pazymetas kap "chyteris" ,todel ir neileidziamas. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai