Jump to content
Create New...

Rekomenduojami pranešimai

Parašė

Šendien susiduriau su problema,  pamačiau įtartina vyruka, gal tiesiog sutapimas nežinau, atrodė lig vedžiotu per siena. Nutariau paspectinti ji, kad tikrai isitikinti cheatas ar ne, bet iejas į spec pasigedau x-ray. :grave:

Parašė (redaguota)

Daugiau laisves cheateriam, administracija nevisada online, o jeigu ir buna nevisada prisnekesi kad kaska pastebetu. 

Redaguota Evaldas
Parašė
1 valandą prieš , Evaldas said:

Daugiau laisves cheateriam, administracija nevisada online, o jeigu ir buna nevisada prisnekesi kad kaska pastebetu. 

Delto to vyruko as tau sakiau kad legit yra, jei kam idomu kas toks tai majin.

• Haha 1
  • Sodinam 1
Parašė
8 valandas prieš , Nothing Special said:

administracijai irgi xray nera, tai pamatys tiek pat kiek tu

Ir kaip matau, tau tai problemos nesudaro atsikiriant kur cheatas kur ne. :D (suprantu kad darant demo ir perziurant gali isijungti wh, bet tai atema 2x laiko)

Na man ilgos cs pertraukos buna, gal praradau savo gamesense. :D

6 valandas prieš , MaJin said:

Dekui ;>

Taves nieko nekaltinu, tiesiog kol buvau negyvas uztaikiau paspectinti(deathcam) tave ta akimirka kai taikinuka buvai iremes i siena, o sienos kitoje puseja buvo kolega teroristas. Tiesiog turedamas laiko, norejau  biski daugiau tave paspectinti, tada buciau pilnai isitikines kad tu necheatini, arba atvirskciai. Bet kad xray neveikia.

7 valandas prieš , Movie2k said:

o kazkada vipas buvau dar buvo :?

Prasau nerasyti neitema. <3

• ★Vip★
Parašė

realiai tam ir yra adminai kad ne tik serve sedetu bet ir demo paziuretu,turejom xray,jy ijungus labai daug naudodavo resursu ir serva lagindavo, bet jei kazka keisto pamatysi visada man i pm gali parasyt ar cia ar steame,jei tik laiko bus tikrai permesiu akim demo. 

• Like 1
  • Pagrindinis Adminas
Parašė

turejom x-ray kuris nelabai gerai veike, kai ziuredavai modelio veidas uzstotavo, panasiai kaip vipai uzsideda kaukes, tai man vistiek reikedavo eit demo ziuret

• Veteranas
Parašė

Clarity, realiai pries tave kaip zmogu nieko neturiu, bet kaip pries zaideja kuris cytino, tau nereiketu is vis reikstis forumuose. Tiesiog absurdas ne? 

• Like 1
  • Haha 1
Parašė (redaguota)

Kad tas xray labiau trukdo nei padeda. nes buna tikrai ne wh  zaideju kurie losia su ausinemis  ir isgirsta ir taip nusitaiko i priesa per siena, kad tu ten uzmatei vienetini epizoda tai nemanau ar vertetu cia verkt :) saudo per sienas taikosi per sienas cia girdeta n kartu :) jei uzmatei kad wh ji reiktu spectinti ne viena round, o jeigu ikelia demo, ji perziuret ne viena karta :)

Redaguota # Edga
Mazos rasybos klaideles
  • Pakeliam 2
  • ★Vip★
Parašė
On 1/16/2018 at 09:51, v1tal1k said:

Clarity, realiai pries tave kaip zmogu nieko neturiu, bet kaip pries zaideja kuris cytino, tau nereiketu is vis reikstis forumuose. Tiesiog absurdas ne? 

Tobulai i desimtuka!

• Like 1
  • Nusiminęs 1
  • Sodinam 6
  • 3 weeks later...

Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti

Jeigu turite paskyrą, prisijunkite

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite mūsų forume.

Registruotis

Prisijungti

Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.

Prisijungti dabar
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search