Veteranas Guledi Parašė Sausio 4, 2018 Veteranas Share Parašė Sausio 4, 2018 Pastebejau didele klaida BS projekte pavadinimu "Trolis" :D Profkinis autistas nepripazysta savo nezinojimo ir pisa prota del tagu :DD ech. Gaila :D jam mat Project7.Net yra tiesus link i cytus ;DD parasykit paziekit ka ismeta :D Manau sita klaida sunku jums bus istaisyt, bet imanoma jeigu kazkas gerai pisteltu galvon jam. Gal patektu i realybe ;) PYS! 1 1 3 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Pagrindinis Adminas Art Parašė Sausio 4, 2018 Pagrindinis Adminas Share Parašė Sausio 4, 2018 Guledi pasalinamas is Admin pareigu Bandymas apeiti taisykles, cytu reklama ant tago. pats project7.net uzvadintas kaip roko grupes, bet neveikia ir neturi nieko bendro su Guledi steam grupe, o vat project-7.net yra tikrasis csgo cytu saitas del beveik vienodo panasumo uzskaitau kaip cheat reklama ir bandyma apeit taisykles uzsirasius smulkia paklaida 2 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Guledi Parašė Sausio 4, 2018 Author Veteranas Share Parašė Sausio 4, 2018 cia gla pvz mano komandos pavadinims "Projektas7" kame bedos? 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Pagrindinis Adminas Art Parašė Sausio 4, 2018 Pagrindinis Adminas Share Parašė Sausio 4, 2018 6 minutes prieš, Guledi said: cia gla pvz mano komandos pavadinims "Projektas7" kame bedos? 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Guledi Parašė Sausio 4, 2018 Author Veteranas Share Parašė Sausio 4, 2018 hahahahahahahhah Trugdo mat tagas jums :DDDD krv pagialetini :DD tau trugdyti turetu rimtesni dalykai o ne tagai :DD man pvz trugde kaip visi site reklamuoja ant savo nick ir ka nk nedarua nes yra pxj tokie dalykai nepagerina neprideda gi +10aim ar ko ten tau hz gal tu uzsidedi koki taga ir ten GOD AF tampi 1 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai