wuike Parašė Sausio 2, 2018 Share Parašė Sausio 2, 2018 1. Psycho2. 273. STEAM_1:1:1203139494. Esu, pries daug metu5. satelos serveryje 1.6 cs game.satela.lt ir t.t kaip dar egzistavo6. Apie 2h darbo dienomis, savaitgaly daugiau7. CS:GO pirmame serveryje8. Duociau yspejimus kelis pries mute dedant 9. Nera speju10. Galeciau prisidet prie eventu jei reiktu 1 1 3 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Pagrindinis Adminas Art Parašė Sausio 3, 2018 Pagrindinis Adminas Share Parašė Sausio 3, 2018 As asmeniskai pries, nemanau kad susitvarkytum su admin pareigom, nes buni daznai nervuotas. 2 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ gelele Parašė Sausio 3, 2018 ★Vip★ Share Parašė Sausio 3, 2018 Susitvarkytu ir butu maziau problemu ir skundu negu kai duodat kokiam niolikiniam ir jis susireiksmines pradeda nesamones daryt. Pavyzdziu sociai. Psycho i adminus! :) 2 3 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
wuike Parašė Sausio 3, 2018 Author Share Parašė Sausio 3, 2018 Art kaip manai koki adminai dabartiniai buvo pries gaudami adminus? toki pat :) dar daugiau keike ant kitu ir t.t 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
wuike Parašė Sausio 3, 2018 Author Share Parašė Sausio 3, 2018 buna kaip adminus isdalina daugeliui vaiku :) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Pagrindinis Adminas Art Parašė Sausio 3, 2018 Pagrindinis Adminas Share Parašė Sausio 3, 2018 Nzn gal ir susitvarkytum, esi labai senas BS zaidejas, bet neturi nei vieno admin uztarimo, kas nera gerai. Todel nesimato, kad kiti labai noretu matyt tave adminuose. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Vita Parašė Sausio 3, 2018 ★Vip★ Share Parašė Sausio 3, 2018 ne i draugus imat siaip, manau butu tinkamas adminas is tos puses kad gaudytu cytus ir daugiau reguliuotu judejima serveryje, nei kad mutintu ir "palaikytu tvarka" 3 2 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
wuike Parašė Sausio 3, 2018 Author Share Parašė Sausio 3, 2018 Nemanau kad tie adminai kuriuos zinau zino kad as applyinau y adminus :) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
wuike Parašė Sausio 3, 2018 Author Share Parašė Sausio 3, 2018 Daugiau nei puse ju nesidomi forumu Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Princese Parašė Sausio 4, 2018 ★Vip★ Share Parašė Sausio 4, 2018 Aš psichą žinau gana ilgą laiką, man ganėtinai 'brandus' kandidatas atrodo. O dėl nervų, parodykit man tą, kuris visai be nervų? Visi nervuoti daugiau ar mažiau, bet juk metų turi žaidėjas, tad tikrai labai abejoju ar pridarys kokių nesąmonių. Aš UŽ, nors ko gero mano balsas čia jau nieko nelems. 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
und3rfr4m3 Parašė Sausio 4, 2018 Share Parašė Sausio 4, 2018 jeigu butumet ji paeme i adminus tai puse servo jau su perma banais sedetu 2 2 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti
Jeigu turite paskyrą, prisijunkite
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite mūsų forume.
RegistruotisPrisijungti
Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.
Prisijungti dabar