onlyforward1 Parašė Gruodžio 28, 2017 Share Parašė Gruodžio 28, 2017 Su Sventem, lietuviai gavau bana daugiau nei metai laiko atgal. Pasitikrinau tik ka, tai adminas nebeegzistuojantis asmuo cia isvis. Galvoju gal jau laikas nuimt ta bana uz nieka? Kartais norisi ikrist tarp lietuviu pasisaudyt, bet gudruciui kazkokiam nepatikau labai. Nera nei demo, nei fotkiu. Uzdejo bana be jokiu ceremoniju, o ir metai nebe tie, kad meginciau apeit Steam sistema ir ieskot cytu. Absurdas visiskas. Aciu uz demesi. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ skycircle Parašė Gruodžio 28, 2017 ★Vip★ Share Parašė Gruodžio 28, 2017 Koks jūsų steam link? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
onlyforward1 Parašė Gruodžio 28, 2017 Author Share Parašė Gruodžio 28, 2017 1 minute prieš, skycircle said: Koks jūsų steam link? onlyforward1 mano username. Kaip ta link'a man surast? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ skycircle Parašė Gruodžio 28, 2017 ★Vip★ Share Parašė Gruodžio 28, 2017 1 minute prieš, onlyforward1 said: onlyforward1 mano username. Kaip ta link'a man surast? Jau pats radau "http://steamcommunity.com/profiles/76561198071199463" Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
onlyforward1 Parašė Gruodžio 28, 2017 Author Share Parašė Gruodžio 28, 2017 Dabar, skycircle said: Jau pats radau "http://steamcommunity.com/profiles/76561198071199463" Tai butu saunu, jei nuimtumet ta ban'a. Nebebanins uz nieka gal daugiau jau :) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ skycircle Parašė Gruodžio 28, 2017 ★Vip★ Share Parašė Gruodžio 28, 2017 (redaguota) Kiek manyčiau unban nes nei vac gaves nei kažkur kitur nusiženges dėl kažko. Lauk pgr. admin nuosprendžio. Redaguota Gruodžio 28, 2017 skycircle 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
onlyforward1 Parašė Gruodžio 28, 2017 Author Share Parašė Gruodžio 28, 2017 1 minute prieš, skycircle said: Kiek manyčiau unban nes nei vac gaves nei kažkur kitur nusiženges dėl kažko. Lauk pgr. admin nuosprendžio. Nu virs metu pralaukes galiu ir dar palaukt. O del cytu tai sakau - pirkau steam'e cs'a su mintim, kad cyteriu cia nerasiu. Pasirodo, nulauzia siais laikais viska, visur. Pats isauges is tu nesamoniu esu, tai tikiuosi greitu metu galesiu pasijungt vel, nes pas jus cia pilnas servas visada. Aciu. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Pagrindinis Adminas Art Parašė Gruodžio 28, 2017 Pagrindinis Adminas Share Parašė Gruodžio 28, 2017 nu gerai, naujuju metu proga galim nuimt 2 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
onlyforward1 Parašė Gruodžio 28, 2017 Author Share Parašė Gruodžio 28, 2017 21 minutes prieš, Art said: nu gerai, naujuju metu proga galim nuimt Nu tai saunu, aciu jum. Tikiuosi dabartiniai admin'ai daro fotkes ar demo pries baninant, kad nebutu paskui vel cirku. :) Geros dienos. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti
Jeigu turite paskyrą, prisijunkite
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite mūsų forume.
RegistruotisPrisijungti
Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.
Prisijungti dabar