Aidelis Parašė Spalio 30, 2017 Share Parašė Spalio 30, 2017 Gavau free bana iš serverio prižiurėtojo v1tal1k už tai kad 2 serverio žaidejai mane vadino čhyteriu nes juos nušaudavau adminas mane užbanino permament banu net ne pažiurejas ar aš čhytinu spec mode Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest Art Parašė Spalio 30, 2017 Share Parašė Spalio 30, 2017 As wh tikrai nematau, prasau kitu adminu paziuret demo ir pareiksti nuomone. 20171030-090130-workshop-213583302-aim_deagle7k.dem Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Pagrindinis Adminas Art Parašė Spalio 31, 2017 Pagrindinis Adminas Share Parašė Spalio 31, 2017 nu hebra jei iki helovyno vakaro nepateiksit nuomone as atbaninu, manes nekaltinkit kad tingit demo ziuret Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Pagrindinis Adminas Art Parašė Lapkričio 1, 2017 Pagrindinis Adminas Share Parašė Lapkričio 1, 2017 tai kad forumo linkas tas pats ir kalbinau as v1tal1k, butent sita demo ir nurode... 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Pagrindinis Adminas Art Parašė Lapkričio 3, 2017 Pagrindinis Adminas Share Parašė Lapkričio 3, 2017 nu niekas kaip ir nepareiske nuomones, tai tiesiog atbaninu Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ LittleOne Parašė Lapkričio 3, 2017 ★Vip★ Share Parašė Lapkričio 3, 2017 nes niekas demo neziuri tai ir neisreiskia nuomones,normalu cia su jais Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Pagrindinis Adminas Art Parašė Lapkričio 3, 2017 Pagrindinis Adminas Share Parašė Lapkričio 3, 2017 o gal pasitiki mano nuomone ;D arba uzknisau as juos su tais unban Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti
Jeigu turite paskyrą, prisijunkite
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite mūsų forume.
RegistruotisPrisijungti
Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.
Prisijungti dabar