Guest Kapitonas Parašė Spalio 12, 2017 Share Parašė Spalio 12, 2017 Jusu Nick bei steam id - Captain Useless ツ #VACSucks / STEAM_1:1:45029796Kada nubaude? - 20:00 kazkurKuris admin nubaude (jeigu zinote) - DomantakaKokia buvo situacija, kas ivyko, kodel bausme gavote jus? - Tipo sake sokineja taikinukas ir taip gavau bana uz aimlock. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest domantaka Parašė Spalio 12, 2017 Share Parašė Spalio 12, 2017 http://www53.zippyshare.com/v/Lpb81lBR/file.htmlhttp://www53.zippyshare.com/v/ybvn0q4H/file.html2 mapai, kuriuos žiūrėjau. Ne man vienam drebantis pasirodei. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest Art Parašė Spalio 12, 2017 Share Parašė Spalio 12, 2017 nu man nepanasu, kad cia butu aimas ar no-recoil, nes butu shotai tikslus i tam tikra vietakodel dreba kai saudo nezinau, gal pats captain zino :) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Morkiuss Parašė Spalio 12, 2017 Share Parašė Spalio 12, 2017 demo neziurejau bet po anti cheat idejimo labai daug kas dreba net nebutina saudyt Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest domantaka Parašė Spalio 12, 2017 Share Parašė Spalio 12, 2017 nezinau, kiek ziurejau, niekas taip nedrebejo kaip jis. Zinant koks jis "skillas" toks lockinimas gana itartinas pasirode. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest Kapitonas Parašė Spalio 13, 2017 Share Parašė Spalio 13, 2017 Ka zinau as galiu paaiskinti tik prastu peles kilimeliu nes kai man reikia sprayint arba į judantį priesą saudyti jis normaliai neslysta, o kimba kazkaip. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest Art Parašė Spalio 13, 2017 Share Parašė Spalio 13, 2017 reikia daugiau adminu nuomones Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest strk Parašė Spalio 13, 2017 Share Parašė Spalio 13, 2017 Peržiūrėjau abu demo, net nežinau ką parašyt, buvo tikrai ne viena vieta kur tiesiog bėgdamas atgal ir droždamas pataiko į galvą ir nušauna, bet taip pat buvo vietų kuriuose nepataiko į stovintį, tai kažin ar naudoja kokį "aim assist" ar kažką panašaus, reikia, kad daugiau adminų pareikštų savo nuomonę. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest Kapitonas Parašė Spalio 13, 2017 Share Parašė Spalio 13, 2017 O tai gausiu unban? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest Nothing Special Parašė Spalio 14, 2017 Share Parašė Spalio 14, 2017 man irgi kartais nepatinka kaip jis zaidzia, pvz kaip netycia per smoke onetapais saudo :) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest Kapitonas Parašė Spalio 14, 2017 Share Parašė Spalio 14, 2017 [quote author=Nothing Special link=topic=1791.msg22542#msg22542 date=1507985810]man irgi kartais nepatinka kaip jis zaidzia, pvz kaip netycia per smoke onetapais saudo :)[/quote]Man tai nepatinka kaip tu smoke pushini :D. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest Art Parašė Spalio 14, 2017 Share Parašė Spalio 14, 2017 Teks atbanint, jei ner konkreciu irodymu, dar palauksiu gal kas parasys kazka naudingo.bet ta kilimeli ar drebejima butu gerai kad susitvarkytu Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest Kapitonas Parašė Spalio 14, 2017 Share Parašė Spalio 14, 2017 [quote author=Art link=topic=1791.msg22545#msg22545 date=1507988168]Teks atbanint, jei ner konkreciu irodymu, dar palauksiu gal kas parasys kazka naudingo.bet ta kilimeli ar drebejima butu gerai kad susitvarkytu[/quote]Dekui. Senai jau zaidziu sitam serve dar atrodo su ZeroTM nicku buvau. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest Art Parašė Spalio 15, 2017 Share Parašė Spalio 15, 2017 atbanintas Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti
Jeigu turite paskyrą, prisijunkite
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite mūsų forume.
RegistruotisPrisijungti
Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.
Prisijungti dabar