corel Parašė Rugsėjo 24, 2017 Author Share Parašė Rugsėjo 24, 2017 gavau voteban dėl to kad nepatikau? Antras serverishttp://bachuruservas.lt/bans/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:15636571&advType=steamid&Submit Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest Art Parašė Rugsėjo 24, 2017 Share Parašė Rugsėjo 24, 2017 greiciausiai arba kazko nedapasakoji Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
corel Parašė Rugsėjo 24, 2017 Author Share Parašė Rugsėjo 24, 2017 Tiesiog žaidžiau, ir vieną žinutę parašiau"keiskit tą mapą", na ir aišku nominavau map`us, kas yra leidžiama ir rašiau rtv kas irgi nedraudžiama? kaip ir viskas. Nei keiksmų nei dar kažko, nei dar kažkokio piktybinio žaidimo Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
corel Parašė Rugsėjo 24, 2017 Author Share Parašė Rugsėjo 24, 2017 Tinka, be to buvo westwood map`as ir ten ties viduriu ar kažkada. Ir man tereikėjo vos 7 voteban ar 6. jei tai pagelbės greičiau rasti Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
corel Parašė Rugsėjo 24, 2017 Author Share Parašė Rugsėjo 24, 2017 ačiū už sugaištą laiką! ;) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest fylzas Parašė Rugsėjo 24, 2017 Share Parašė Rugsėjo 24, 2017 Kodėl jis vienas gaus savaitę ban? Gi 6 ar 7 balsavo. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
corel Parašė Rugsėjo 24, 2017 Author Share Parašė Rugsėjo 24, 2017 Aš tai ir nesupratau bano priežasties, bet jie ten kažką kalbėjo gal apie mane, gal galvojo, kad kažką naudoju. Nu bet svarbu teisingumas yra. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti
Jeigu turite paskyrą, prisijunkite
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite mūsų forume.
RegistruotisPrisijungti
Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.
Prisijungti dabar