deimantas(briliantas) Parašė Rugsėjo 23, 2017 Author Share Parašė Rugsėjo 23, 2017 Buvo toks atvejis kad buvau isejes i parduotuve o kai atejau jau buvo uzdetas mute ant voice ir parasyta n-15 ,man yra 19 ir gavau uz tai kad nera 15 .Todel noreciau paprasyti atmutinti Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest Marrihuana Parašė Rugsėjo 23, 2017 Share Parašė Rugsėjo 23, 2017 Mute bus nenuimtas ir tvarkyk savo broliuką ,nes kitą kartą mute bus x2 daugiau. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ LittleOne Parašė Rugsėjo 24, 2017 ★Vip★ Share Parašė Rugsėjo 24, 2017 [quote author=deimantas(briliantas) link=topic=1751.msg22088#msg22088 date=1506158728]Buvo toks atvejis kad buvau isejes i parduotuve o kai atejau jau buvo uzdetas mute ant voice ir parasyta n-15 ,man yra 19 ir gavau uz tai kad nera 15 .Todel noreciau paprasyti atmutinti[/quote] kita kart tada atjunk mikrafona,nes bratka dabar prisikarksejo :D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti
Jeigu turite paskyrą, prisijunkite
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite mūsų forume.
RegistruotisPrisijungti
Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.
Prisijungti dabar