Matas14 Parašė Liepos 19, 2017 Author Share Parašė Liepos 19, 2017 Piso ban Man uztai kad as uz juos geriau losiu ir sako kad WallHakeris visalaik gauniu daug report viska ir per acc gavau vac ban nesuprantu kaip 4metus su tuo acc buvau ir gavau vac ban tai turejau kita ir norejau eiti i serva palosti su kitu acc bet negaliu td kad 1 adminas piso permet ban kad wallhakeris ir demo nera nieko tegul adminas galva isitrina tai buvo DaTroller Nei irodymiu nera kad as wallhakeris esiu prasiau pirma irodymius DaTroller kur taip pagavai kad wh naudoju aaa? nereik verkti kad wh ir kitiems adminams irgi parasik kad pagautu kur naudojau jeigu nerasit tai aiskiu free permet banas is tave lavone Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Robertukas Parašė Liepos 19, 2017 Share Parašė Liepos 19, 2017 +10 už minčių dėstymą, nuo dūšios parašyta :D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Matas14 Parašė Liepos 19, 2017 Author Share Parašė Liepos 19, 2017 XDDDDDDDDD aa lavonai tie adminai jus visi :D turit mane jau zinoti ypac adminai ir lopai kurie ant manes stume Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest Art Parašė Liepos 19, 2017 Share Parašė Liepos 19, 2017 butu malonu jei numestum savo steam profile ar kazkokia info Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest Nothing Special Parašė Liepos 19, 2017 Share Parašė Liepos 19, 2017 adminai visada gali demo perziuret, taip kad nemanau jog turetum ant musu stumt, o paprasyt perziuret demo dar karta :) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai