paiNN Parašė Kovo 14, 2017 Author Share Parašė Kovo 14, 2017 Kimaras duhai visi esat uzpyst baiget su tokio ilgumo banu, tai nors pachatint leiskit :-* Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest Marrihuana Parašė Kovo 14, 2017 Share Parašė Kovo 14, 2017 Tuoj man atrodo bus prailginta dar ilgiau. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ LittleOne Parašė Kovo 15, 2017 ★Vip★ Share Parašė Kovo 15, 2017 Rip. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
paiNN Parašė Kovo 21, 2017 Author Share Parašė Kovo 21, 2017 Lievi esat Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
paiNN Parašė Kovo 24, 2017 Author Share Parašė Kovo 24, 2017 Durns o zajabys tokia bachurui lost kai prisijungia visokie kurie sukasi ir man nereikia aiskint kad nera cia cheatu paliubomu kazkas naudoja visi jus esat kazkiek naudoja ir zn ka tai reiskia lievi del to ir esat meginat cia pinigus pramust ? o tai pala pinigelius uz versla susimokejas ? ahujel adminas turetu tylet nes cia tuoj viska trins ne tik tavoooo kiausius. :) :-* Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
paiNN Parašė Kovo 24, 2017 Author Share Parašė Kovo 24, 2017 Nuimk Chata ir Voice Bana Adminas nes toj sodroj kaip bedarbis pasirodysi. :) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
paiNN Parašė Kovo 24, 2017 Author Share Parašė Kovo 24, 2017 Tyliu nėra argumentas nes tai visiem leidžiama. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
paiNN Parašė Kovo 24, 2017 Author Share Parašė Kovo 24, 2017 Nemokėsiu 10eur ? wtf ? juokauji ? naujas steam 15eur nėra bazaro. O DAR SAKO BACHURAI ?? :-\ Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
paiNN Parašė Kovo 25, 2017 Author Share Parašė Kovo 25, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=InYlPOTj0Qo geriau pasiklausom šitos dainos aš tai PEACE bet jeigu šita servas susivėles, tai aš nekaltas. Chat banas ir voice banas už ką ? :D už tyliu. Ne num. ką panykes ? jei čia tokiu yra nes bachurai zzzzZZZZZZzzzZZZZzzZZZZ 8) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ LittleOne Parašė Kovo 25, 2017 ★Vip★ Share Parašė Kovo 25, 2017 visu pirma, reikejo maziau keiksmazodziu naudot, izeidinet maziau (isvis to nereikejo) bet daina gera Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
paiNN Parašė Balandžio 9, 2017 Author Share Parašė Balandžio 9, 2017 Gelele kaip pana mldc, bet nereikia uz zodzius det bano ;) :-* Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
paiNN Parašė Balandžio 14, 2017 Author Share Parašė Balandžio 14, 2017 https://soundcloud.com/skaudaj/sets/future-classics Paliubomu duodu playlista paklausyk. Leisk nors rašyt :) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai