vaidas Parašė Gruodžio 15, 2016 Author Share Parašė Gruodžio 15, 2016 Kodel cia , kai kurie adminai nezino nei savo pareigu nei teisiu?Gerb.Administratorius Pointas -Pasakiau, kad pas mus komandoj 1 cyteris su total csgo 12hr losia, vedzioja per sienas ir kodel jis visiskai neskiria jam demesio, tai krc pasiunte mane nachui atsiprasant, o veliau , kai pasakiau jog parasiau viska datrolleriui, tai liepe bybi ciulpt =D fun tikrai . Atejus datrolleriui i serva, cheateris pabego ( TIKRAI LEGIT).Trumpai apie Clarity. Gavau siandien mute (12000min) uztai jog zaideju klausiau kodel negaliu visu skin uzsidet, tai vieni atsake jog reikia turet vip'a , o kiti jau buvo siek tiek protingesni ir pasake , jog reikia paspausti 2 pasirinkima, kai atsidarai !ws , o ne pirma. Tada paklausiau juoko forma , kas tas antras. =D Nuskambejo juokingai kaip suprantu, nes chata floodina savo funny ":DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD' smiles... O clarity pasake, kad as sudus kalbu ir jis daro demo taip duodamas man suprast jog nieko nepesiu jei parasysiu apie ji skunda ir panasiai. Kitaip kaip clarity sako " verkimus forume " Pamirsau pridurt. Jei clarity tavo smegenine neisveza , tai prasau skaityk : http://www.bachuruservas.lt/index.php/topic,1153.0.html Viskas surasyta. Ner uz ka. [b]Laukiu ataskaitu is administratoriaus clarity. Apie Pointa tiek to , neimu labai i galva ka jis man pasake, bet tegul zino jog as byleko cheateriais nevadinu ir kita kart tegul atkreipia i mano pasakytus zodzius , o ne siuncia ten kur nereikia.[/b]P.S Prasau tie nardytojai claricio net nerasykit, nes zinau kokie jus protingi ir ka jus parasysit. Aciu jums uz supratinguma!!! Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ LittleOne Parašė Gruodžio 15, 2016 ★Vip★ Share Parašė Gruodžio 15, 2016 tai va veikejas. visu pirma. mute 12000min gavai ne nuo manes. mano mutas buvo nuimtas tau vakar nes susikalbejom su trolleriu del taves ir tavo verkimu, snd toki pati suda malei, gavai ilgesni nuo marrihuanos, kas dar neaisku? atrodai normalus bachuras, bet protu nepasizymi tikrai, visi serverio zaidejai tai jau pastebejo. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
vaidas Parašė Gruodžio 15, 2016 Author Share Parašė Gruodžio 15, 2016 Sakei darei demo. Prasau uploadint. Is tavo zodziu maniau, kad gavau is taves mute, nes matai neraso kas uzdeda.. Tai marihuana tegul dabar atmazus kuria uzka uzdejo 12000min mute. Butu malonu iskart su irodimais , o ne tusciais zodziais tegul svaidos.Beja nekisk tu serverio zaideju, jie cia ne prie ko. Noriu sulaukt pagrystu argumentu uz ka 12000min mute galejau gaut, nes rules neatitinka realybes Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ LittleOne Parašė Gruodžio 15, 2016 ★Vip★ Share Parašė Gruodžio 15, 2016 [quote author=vaidas link=topic=1271.msg16055#msg16055 date=1481819201]Sakei darei demo. Prasau uploadint. Is tavo zodziu maniau, kad gavau is taves mute, nes matai neraso kas uzdeda.. Tai marihuana tegul dabar atmazus kuria uzka uzdejo 12000min mute. Butu malonu iskart su irodimais , o ne tusciais zodziais tegul svaidos.[/quote] jokiu demo as nekelsiu niekur, visi zaidejai jau tave zino ir visi vos ten ant taves rekt nepradejo kad uzsidarytum su savo nesamoniu kalbejimu, dunduko apsimetimas nuo atsakomybes neatleidzia. sekmes. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest Marrihuana Parašė Gruodžio 15, 2016 Share Parašė Gruodžio 15, 2016 Už nieka mute nededama tau davė šansa ,bet jei tu nesupranti kaip pats šneki tai čia tik tavo problemos. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
vaidas Parašė Gruodžio 15, 2016 Author Share Parašė Gruodžio 15, 2016 [quote author=LittleOne link=topic=1271.msg16056#msg16056 date=1481819382][quote author=vaidas link=topic=1271.msg16055#msg16055 date=1481819201]Sakei darei demo. Prasau uploadint. Is tavo zodziu maniau, kad gavau is taves mute, nes matai neraso kas uzdeda.. Tai marihuana tegul dabar atmazus kuria uzka uzdejo 12000min mute. Butu malonu iskart su irodimais , o ne tusciais zodziais tegul svaidos.[/quote] jokiu demo as nekelsiu niekur, visi zaidejai jau tave zino ir visi vos ten ant taves rekt nepradejo kad uzsidarytum su savo nesamoniu kalbejimu, dunduko apsimetimas nuo atsakomybes neatleidzia. sekmes.[/quote]Kiek matau dar taisykliu neskaitei, taip? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest GennyS Parašė Gruodžio 15, 2016 Share Parašė Gruodžio 15, 2016 Baik juokus, tu ten pats nesamones darei, pradėjai "ahuelint" kai buvo pasakyta apsiramint, be to pas sakei demo darai, tai kelk ir nebus problemų Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
vaidas Parašė Gruodžio 15, 2016 Author Share Parašė Gruodžio 15, 2016 [quote author=Marrihuana link=topic=1271.msg16057#msg16057 date=1481819468]Už nieka mute nededama tau davė šansa ,bet jei tu nesupranti kaip pats šneki tai čia tik tavo problemos.[/quote]Zmogau tu vakarykstes situacijos net nezinai :D:D:D Apie koki sansa kalbi isvis? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
vaidas Parašė Gruodžio 15, 2016 Author Share Parašė Gruodžio 15, 2016 Zmones. . as tik vieno prasau! IRODYMU tik tiek. Argi taip sunku ikelt, gi jus teisus esat. tai cmon Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
vaidas Parašė Gruodžio 15, 2016 Author Share Parašė Gruodžio 15, 2016 Man tik pagrystu argumentu reikia uz ka gavau as, o ne tokiu bereiksmingu pasakymu , kad as "achuelinau" ir apie kazkokius sansu kalbamus , kuriu isvis nesuprantu. Matau zmogus turi admina, bet pats nesupranta apie ka kalba eina ir raso sapalioja kazka.Pasakyk kokia taisykles pritaikei bande bausdamas Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ LittleOne Parašė Gruodžio 15, 2016 ★Vip★ Share Parašė Gruodžio 15, 2016 [quote author=vaidas link=topic=1271.msg16061#msg16061 date=1481819642]Zmones. . as tik vieno prasau! IRODYMU tik tiek. Argi taip sunku ikelt, gi jus teisus esat. tai cmon[/quote] tu irodymu neisvysi. buvom 3 adminai serve visi girdejom kokius vejus sneki, to uzteko, kad marrihuana nutildytu. vsio. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
vaidas Parašė Gruodžio 15, 2016 Author Share Parašė Gruodžio 15, 2016 Man tik pagrystu argumentu reikia uz ka gavau as 12000min mute, o ne tokiu bereiksmingu pasakymu , kad as "achuelinau" ir apie kazkokius sansu kalbamus , kuriu isvis nesuprantu. Matau zmogus turi admina, bet pats nesupranta apie ka kalba eina ir raso sapalioja kazka.Pasakyk kokia taisykles pritaikei bande bausdamasArgi taip sunku prisipazint, kad mute neatitinka taisykliu? Kam cia kviest tuos savo draugus , kad pasakotu to ko nezino . Nesuprantu as . Visi klystam. Turi laiko pasitaisyt ,argi toliau save zemem drapstysi ?Bl nesitikejau is taves clarity , kad tu tiek dar nesubrendes busi. Tu supranti , kad tu sneki bereiksmingais vejais? Kas is to , kad tu dabar ji ginsi? Bl..bl.. Nesuprantu as jusu kox tikslas jums meluot dabar Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
efka Parašė Gruodžio 15, 2016 Share Parašė Gruodžio 15, 2016 [quote author=vaidas link=topic=1271.msg16065#msg16065 date=1481819956]Man tik pagrystu argumentu reikia uz ka gavau as 12000min mute, o ne tokiu bereiksmingu pasakymu , kad as "achuelinau" ir apie kazkokius sansu kalbamus , kuriu isvis nesuprantu. Matau zmogus turi admina, bet pats nesupranta apie ka kalba eina ir raso sapalioja kazka.Pasakyk kokia taisykles pritaikei bande bausdamasArgi taip sunku prisipazint, kad mute neatitinka taisykliu? Kam cia kviest tuos savo draugus , kad pasakotu to ko nezino . Nesuprantu as . Visi klystam. Turi laiko pasitaisyt ,argi toliau save zemem drapstysi ?[/quote]Ikelk irodymus ,kad tu nekaltas ir nieko blogo nepadarei :'( Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest GennyS Parašė Gruodžio 15, 2016 Share Parašė Gruodžio 15, 2016 [quote author=vaidas link=topic=1271.msg16065#msg16065 date=1481819956]Man tik pagrystu argumentu reikia uz ka gavau as 12000min mute, o ne tokiu bereiksmingu pasakymu , kad as "achuelinau" ir apie kazkokius sansu kalbamus , kuriu isvis nesuprantu. Matau zmogus turi admina, bet pats nesupranta apie ka kalba eina ir raso sapalioja kazka.Pasakyk kokia taisykles pritaikei bande bausdamasArgi taip sunku prisipazint, kad mute neatitinka taisykliu? Kam cia kviest tuos savo draugus , kad pasakotu to ko nezino . Nesuprantu as . Visi klystam. Turi laiko pasitaisyt ,argi toliau save zemem drapstysi ?[/quote]Esmė tame, kad tu sakei darai demo, kam mum tada demo daryt? 3 matėm kad darai pievas, turi įrodymu - kelk, neturi baik tą temą ir lauk kol baigsis. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
vaidas Parašė Gruodžio 15, 2016 Author Share Parašė Gruodžio 15, 2016 [quote author=GennyS link=topic=1271.msg16067#msg16067 date=1481820089][quote author=vaidas link=topic=1271.msg16065#msg16065 date=1481819956]Man tik pagrystu argumentu reikia uz ka gavau as 12000min mute, o ne tokiu bereiksmingu pasakymu , kad as "achuelinau" ir apie kazkokius sansu kalbamus , kuriu isvis nesuprantu. Matau zmogus turi admina, bet pats nesupranta apie ka kalba eina ir raso sapalioja kazka.Pasakyk kokia taisykles pritaikei bande bausdamasArgi taip sunku prisipazint, kad mute neatitinka taisykliu? Kam cia kviest tuos savo draugus , kad pasakotu to ko nezino . Nesuprantu as . Visi klystam. Turi laiko pasitaisyt ,argi toliau save zemem drapstysi ?[/quote]Esmė tame, kad tu sakei darai demo, kam mum tada demo daryt? 3 matėm kad darai pievas, turi įrodymu - kelk, neturi baik tą temą ir lauk kol baigsis.[/quote] Matau , kad vis tik naujokas esi. Sakinio sudet logiskai dar kiek matau tau neiseina. Baisu! Idomu kas cia atsakingas uz administracijos rinkimus. Nejaugi visi adminai cia ir yra draugeliai , kuriems nerupi kiti zaidejai ir tik bandantys istraukt savus is skestancio laivo? Gaila jog taip nerupi jums bachuru servo reputacija ir darot ka tik norit.Kas cia pagr.adminas, tai bausme bus nuimta ir sudrausminsit marihuana? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ LittleOne Parašė Gruodžio 15, 2016 ★Vip★ Share Parašė Gruodžio 15, 2016 6 bausmes, nuo 4 skirtinu adminu Vaidai, buk atsargus, o labiausiai patarciau but ramiam Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest GennyS Parašė Gruodžio 15, 2016 Share Parašė Gruodžio 15, 2016 Ignoruokit šitą veikėją ir viskas, kas nesugeba sakinio sudėt, nėra tiesiog čia apie ką kalbėt, įjungei politiko rožą ir tipo nu parodykit ką blogo padariau, tai jei gavai mute sakai darai demo ko tu rėkauji išvis, dėk tą demo čia ir viskas. Mum nuims adminus nes "nesamones" darom o tu liksi nekaltas. Esmė tame, kad tu jau čia gyriais vien serve, kad tu vos ne nepažeidžiamas ir tipo tau mute vistiek nuims, aš ignoruoju toliau šią temą ir tikrai nemanau, kad mute jam reikia nuiimt. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
efka Parašė Gruodžio 15, 2016 Share Parašė Gruodžio 15, 2016 pries 5 minutes serve, sake ikels cia demo :D jei po pusvalandzio nera demo rakinkit naxui sita tema :D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
vaidas Parašė Gruodžio 15, 2016 Author Share Parašė Gruodžio 15, 2016 O as nemanau, kad tu turetum sedeti administracijoj , nes tu beviltiska . Tiesiai sviesiai as tau :)Cia demo >http://www.megafileupload.com/ciiX/marihuana.demSita demo padariau tam jog irodyt , kad pats adminas nezino , nei kas vakar buvo su manim ir clarity. Viska atvirksciai pasakoja. Paklausus uzka gavau mute jis su manim nekulturingai elgesi ir net neatsako i mano uzduota klausyma. Kiek pamacius ,tai jis pats nesupranta apie ka kalba eina ir bando isisukt su mano vakarykste istorija , o kalba eina apie siandiena.. Zmogus nesupranta pats ka kalba. Mute reason uzdetas isviso bereiksmis, mute neatitinka taisykliu laiko trukmes , o pats ale sako jog skaite taisykles 5kartus ar kiek. tai as nezinau kokiu dar irodymu reikia. Pasimetes zmogutis :) neberasykit gavot pasireikst jau. Prasau Pagr.Adm Atsizvelgt i tai ka rasau. Tikiuosi mano pastangos neiseis veltui. Manau reikia labiau issilavinusiu administratoriu , kurie moketu ir sakini tvarkingai parasyt , butu saziningi zaideju atzvilgiu ir jog nebutu va tokiu mute po 12000min uz tai jog daug kalbi."aš ignoruoju toliau šią temą ir tikrai nemanau, kad mute jam reikia nuiimt." Jeigu jau bandai rasyt protingai, tai perskaityk 2-3kartus ka parasei, nes dar vis sunkei sekasi tau kaip matau :) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
efka Parašė Gruodžio 15, 2016 Share Parašė Gruodžio 15, 2016 [quote author=vaidas link=topic=1271.msg16072#msg16072 date=1481822373]O as nemanau, kad tu turetum sedeti administracijoj , nes tu beviltiska . Tiesiai sviesiai as tau :)Cia demo >http://www.megafileupload.com/ciiX/marihuana.demSita demo padariau tam jog irodyt , kad pats adminas nezino , nei kas vakar buvo su manim ir clarity. Viska atvirksciai pasakoja. Paklausus uzka gavau mute jis su manim nekulturingai elgesi ir net neatsako i mano uzduota klausyma. Kiek pamacius ,tai jis pats nesupranta apie ka kalba eina ir bando isisukt su mano vakarykste istorija , o kalba eina apie siandiena.. Zmogus nesupranta pats ka kalba. Mute reason uzdetas isviso bereiksmis, mute neatitinka taisykliu laiko trukmes , o pats ale sako jog skaite taisykles 5kartus ar kiek. tai as nezinau kokiu dar irodymu reikia. Pasimetes zmogutis :) neberasykit gavot pasireikst jau. Prasau Pagr.Adm Atsizvelgt i tai ka rasau. Tikiuosi mano pastangos neiseis veltui. Manau reikia labiau issilavinusiu administratoriu , kurie moketu ir sakini tvarkingai parasyt , butu saziningi zaideju atzvilgiu ir jog nebutu va tokiu mute po 12000min uz tai jog daug kalbi."aš ignoruoju toliau šią temą ir tikrai nemanau, kad mute jam reikia nuiimt." Jeigu jau bandai rasyt protingai, tai perskaityk 2-3kartus ka parasei, nes dar vis sunkei sekasi tau kaip matau :)[/quote]Tu pienburni nesubrendes xD dek demo kai gavai bausme jog irodytai kad nikeo blogo nepadarei :D o del sitos demo kaip kitaip su tavim kalbeti :D sakei tau tuoj 18 :D elgiesi kaip islepintas vaikezas :D :'( :'(Dek irodymus kad nekaltas o ne kad pyzdavoja tave :D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
FaVoRiiT Parašė Gruodžio 15, 2016 Share Parašė Gruodžio 15, 2016 [quote author=vaidas link=topic=1271.msg16072#msg16072 date=1481822373]O as nemanau, kad tu turetum sedeti administracijoj , nes tu beviltiska . Tiesiai sviesiai as tau :)Cia demo >http://www.megafileupload.com/ciiX/marihuana.demSita demo padariau tam jog irodyt , kad pats adminas nezino , nei kas vakar buvo su manim ir clarity. Viska atvirksciai pasakoja. Paklausus uzka gavau mute jis su manim nekulturingai elgesi ir net neatsako i mano uzduota klausyma. Kiek pamacius ,tai jis pats nesupranta apie ka kalba eina ir bando isisukt su mano vakarykste istorija , o kalba eina apie siandiena.. Zmogus nesupranta pats ka kalba. Mute reason uzdetas isviso bereiksmis, mute neatitinka taisykliu laiko trukmes , o pats ale sako jog skaite taisykles 5kartus ar kiek. tai as nezinau kokiu dar irodymu reikia. Pasimetes zmogutis :) neberasykit gavot pasireikst jau. Prasau Pagr.Adm Atsizvelgt i tai ka rasau. Tikiuosi mano pastangos neiseis veltui. Manau reikia labiau issilavinusiu administratoriu , kurie moketu ir sakini tvarkingai parasyt , butu saziningi zaideju atzvilgiu ir jog nebutu va tokiu mute po 12000min uz tai jog daug kalbi."aš ignoruoju toliau šią temą ir tikrai nemanau, kad mute jam reikia nuiimt." Jeigu jau bandai rasyt protingai, tai perskaityk 2-3kartus ka parasei, nes dar vis sunkei sekasi tau kaip matau :)[/quote]Peržiūrėjau demo ir pamačiau tik tavo kabinėjimasi prie marihuanos ir jo gan grubus atsakymas tau. Nelabai suprantu, kodėl jis būtent TAU turi atsiskaitinėt dėl taisyklių ir panašiai. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
efka Parašė Gruodžio 15, 2016 Share Parašė Gruodžio 15, 2016 [quote author=FaVoRiiT link=topic=1271.msg16074#msg16074 date=1481823690][quote author=vaidas link=topic=1271.msg16072#msg16072 date=1481822373]O as nemanau, kad tu turetum sedeti administracijoj , nes tu beviltiska . Tiesiai sviesiai as tau :)Cia demo >http://www.megafileupload.com/ciiX/marihuana.demSita demo padariau tam jog irodyt , kad pats adminas nezino , nei kas vakar buvo su manim ir clarity. Viska atvirksciai pasakoja. Paklausus uzka gavau mute jis su manim nekulturingai elgesi ir net neatsako i mano uzduota klausyma. Kiek pamacius ,tai jis pats nesupranta apie ka kalba eina ir bando isisukt su mano vakarykste istorija , o kalba eina apie siandiena.. Zmogus nesupranta pats ka kalba. Mute reason uzdetas isviso bereiksmis, mute neatitinka taisykliu laiko trukmes , o pats ale sako jog skaite taisykles 5kartus ar kiek. tai as nezinau kokiu dar irodymu reikia. Pasimetes zmogutis :) neberasykit gavot pasireikst jau. Prasau Pagr.Adm Atsizvelgt i tai ka rasau. Tikiuosi mano pastangos neiseis veltui. Manau reikia labiau issilavinusiu administratoriu , kurie moketu ir sakini tvarkingai parasyt , butu saziningi zaideju atzvilgiu ir jog nebutu va tokiu mute po 12000min uz tai jog daug kalbi."aš ignoruoju toliau šią temą ir tikrai nemanau, kad mute jam reikia nuiimt." Jeigu jau bandai rasyt protingai, tai perskaityk 2-3kartus ka parasei, nes dar vis sunkei sekasi tau kaip matau :)[/quote]Peržiūrėjau demo ir pamačiau tik tavo kabinėjimasi prie marihuanos ir jo gan grubus atsakymas tau. Nelabai suprantu, kodėl jis būtent TAU turi atsiskaitinėt dėl taisyklių ir panašiai.[/quote]Jis prokolistas yra sitas Vaidotelis :D paprase pas ji demo tai jis atejo i serva ta akimirka ir padare sia demo kur dabar ikele :'( :'( xDD Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest TiFicate Parašė Gruodžio 15, 2016 Share Parašė Gruodžio 15, 2016 [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=R0pYUYv_3uw[/youtube] Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest GennyS Parašė Gruodžio 15, 2016 Share Parašė Gruodžio 15, 2016 [URL=http://www.part.lt/perziura/17017c1e99656dcb1caeda6660bee4e0938.png][img width=1000 height=491]http://www.part.lt/img/17017c1e99656dcb1caeda6660bee4e0938.png[/img][/URL]Dar pratęst tau reiktu, šneki čia viena, rašai kitką :D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
vaidas Parašė Gruodžio 15, 2016 Author Share Parašė Gruodžio 15, 2016 Easy baxurai . Linksmu svenciu! Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai