Virus Parašė Gruodžio 15, 2016 Author Share Parašė Gruodžio 15, 2016 Sveiki, norėčiau pasakyti, kad vakar gavau free mute. Man žmonės sakė, kad mane užmutino, tada kai aš leidžiau muziką, bet aš nelabai nutuokiu per kur ją leist, kad butu tokia gera kokybė, nes aš tuo metu irgi žaidžiau bet neleidžiau muzikos, bet girdėjau, kad leidė :) Tai norėčiau, kad manęs atsiprašytu ir atmutintu. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest Art Parašė Gruodžio 15, 2016 Share Parašė Gruodžio 15, 2016 muzika galima leisti tik adminui leidus ir kai esi mires, o leidziama labai retai. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest TiFicate Parašė Gruodžio 15, 2016 Share Parašė Gruodžio 15, 2016 Gavai mute nes turi mergaites balsa aka neturi 16 metu,o parase reason "muzika" ,nes mutindamas palikau tuscia laukeli ir ji automatiskai uzsipilde. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
efka Parašė Gruodžio 15, 2016 Share Parašė Gruodžio 15, 2016 Kaledu seniui nusiusk laiska ir paprasyk "mldc" balso . Gal per kaledas gausi dovanu . O tuomet gal galesi kalbet :'( ;) ;D[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=3i7tkzf5r7w[/youtube] Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Feidi Parašė Gruodžio 27, 2016 Share Parašė Gruodžio 27, 2016 Sveikas, nusidėjėli!Jei pirmą kart gavai mutą ar gag palauk kol jis baigsis(pirmi mutai nėra ilgi) Nes jei kiekvienas prasižengęs keltų postą žinai kas būtų..O jei čia tavo ne pirmas prasižengimas siūlau pažiūrėti į save iššono, keistis į gerąją puse, tiksliau sakant lūktėlti kol sueis tas penkioliktasis gimtadienis.. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai