hexitlietuva Parašė Gruodžio 13, 2016 Author Share Parašė Gruodžio 13, 2016 1. Mano nick zaidime HeXIT2. Amzius 24m3. Steam ID STEAM_1:0:909009504. Ar esu buves kadanors admin? Taip.5. Rampage.lt css serveryje taipogi buvau jo ykurejas.6. Laikas kiek praleidziu pas jus. Na sakyciau labai daug :D per diena gal 8val :)7.Kokio zaidimo administratoriumi noriu tapti? CS:GO 1 serveryje :)8.Ka darytumete,jeigu zaidejes keiktusi per mikrofona? Ispejimai. ju nesilaikant mute.9.Jeigu jus rekomenduoja kitas administratorius, cia galite parasyti jo nick. Marrihuana,Princese.10.Manau viskuo kuo tik galeciau :) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest Marrihuana Parašė Gruodžio 13, 2016 Share Parašė Gruodžio 13, 2016 Aš už, manau HeXIT butu geras adminas ,nes aktyvus +draugiškas. Man jis ilgai žinomas žmogus :) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ LittleOne Parašė Gruodžio 13, 2016 ★Vip★ Share Parašė Gruodžio 13, 2016 neturiu nuomones sitam atvejui,bet manau pirmam serve adminu pakankamai Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest Art Parašė Gruodžio 13, 2016 Share Parašė Gruodžio 13, 2016 as maniau kad pirmam kaip tik truksta adminu ;D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
hexitlietuva Parašė Gruodžio 13, 2016 Author Share Parašė Gruodžio 13, 2016 Na manyje aktyvumo siame serveryje tikrai nera mazai :) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Princese Parašė Gruodžio 14, 2016 ★Vip★ Share Parašė Gruodžio 14, 2016 Aš už, dažnai būna serve. Pakankamai aktyvus. Nesikeikia. Manau, kad būtų puiki pagalba mums, drausminant neklaužadas Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Princese Parašė Gruodžio 14, 2016 ★Vip★ Share Parašė Gruodžio 14, 2016 [quote author=deivius1 link=topic=1266.msg16029#msg16029 date=1481719215]uuuu, sudrausmink mane xD[/quote]Yzy, būsi blogas - negausi Kalėdinės dovanos. ;D Taip kad gerai pagalvok, ar verta būti nedrausmingam prieš šventes. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai