Guest GennyS Parašė Gruodžio 6, 2016 Share Parašė Gruodžio 6, 2016 1. Nick zaidime Gennys2. Amzius 203. STEAM_ID STEAM_0:0:1170639814. Ar esate kada nors buve administratoriumi? CS:GO ne, cs 1,6 pats esu kūręs manau sistema ta pati arba panaši5. Kokiame serveryje buvote? - 6. Kiek laiko praleidziate musu serveriuose? 2-3h per dieną, pagal laisvą laiką, kartais ilgiau7. Kokio zaidimo administratoriumi norite tapti(TF2/CS:GO - kuriame serve?) CS:GO8. Ka darytumete,jeigu zaidejes keiktusi per mikrofona? Porą kart įspėji, tada mutini.9. Jeigu jus rekomenduoja kitas administratorius, cia galite parasyti jo nick. 10. Kaip dar zadate prisideti prie projekto be tvarkos priziurejimo? (t.y Event rengimai, forum priziurejimas...) Galiu forumo tam tikrą skilti padėt prižiūrėt :) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ LittleOne Parašė Gruodžio 6, 2016 ★Vip★ Share Parašė Gruodžio 6, 2016 As rekomendavau, nes yra adminu kaip pointas ar gedas, kurie isvis nieko nedaro,poointas neaktyvus,del gedo nzn,bet is jo puses jokiu veiksmu paziurejus comm list,o pirmam serve visada buna ka reikia nubaust,mano nuomone,laukiu kitu. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Princese Parašė Gruodžio 7, 2016 ★Vip★ Share Parašė Gruodžio 7, 2016 Asmeniškai Geniuko nemačiau, arba jis buvo labai tylus ir nepastebėjau. Amžiaus cenzą atitinka. Viso kito iš esmės galima išmokyti. Aš nieko prieš Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest TiFicate Parašė Gruodžio 7, 2016 Share Parašė Gruodžio 7, 2016 Pirma kart matau ji, nebent jis losia 2-ame serveryje, todel pries. :D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest Marrihuana Parašė Gruodžio 8, 2016 Share Parašė Gruodžio 8, 2016 Gennys dažniausiai matomas antrame serveryje. Šeip draugiškas žmogus taisykliu nepažeidinėja. Aš už :) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai