kind person Parašė Lapkričio 6, 2016 Author Share Parašė Lapkričio 6, 2016 Uzblokavote mane neatsizvelgdami i realia situacija. Nejaugi nekilo pirma mintis patikrinti Cool Girl bei mano IP adresus?Pats CS:GO turiu laiko pazaisti tik savaitgaliais, todel man nereikia situ cirku ir atblokuokite mane serveryje. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest Art Parašė Lapkričio 6, 2016 Share Parašė Lapkričio 6, 2016 Butu gerai gauti daugiau informacijos, nes dabar kiek supratau tu nesi cool girl, bet pasirases kaip cool girl... Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest TiFicate Parašė Lapkričio 7, 2016 Share Parašė Lapkričio 7, 2016 [quote author=kind person link=topic=1244.msg15636#msg15636 date=1478458165]Uzblokavote mane neatsizvelgdami i realia situacija. Nejaugi nekilo pirma mintis patikrinti Cool Girl bei mano IP adresus?Pats CS:GO turiu laiko pazaisti tik savaitgaliais, todel man nereikia situ cirku ir atblokuokite mane serveryje.[/quote]O tau nekilo mintis neapsimetineti kitu playeriu ir atrasyti ,kai taves adminas klausia ar esi tam tikras asmuo? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai