ariz a.k.a dYNAMIK Parašė Rugpjūčio 16, 2016 Author Share Parašė Rugpjūčio 16, 2016 Sveiki ieškome vieno rimtesnio veido sudalyvauti šitame turnyre ir netik. Kolkas esame 5, bet del vieno neaktyvumo ieškome rimtesnio, daug čia rašyt nenoriu, tiesiog pridėkite į steamą ir pakalbėsim. Pageidavimas n171500 hoursMastantis, netoxic ir panašiai.steam https://steamcommunity.com/id/arizcsgo Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
ariz a.k.a dYNAMIK Parašė Rugpjūčio 16, 2016 Author Share Parašė Rugpjūčio 16, 2016 Tai, kad skillas ne rankuose slypi, manau kad žaidėjas kuris ieško komandos tikrai turi mikrofoną, kas be ko dėkui už pastebėjimus. Man svarbiausiai, kad būtų šiuo metu subrendęs ir turėtu game sense, o viską kitką manau su laiku :) Jei, kad ir to mikrofono neturės manau nepagailės kelių euru dar du mėnesiai liko. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
ariz a.k.a dYNAMIK Parašė Rugpjūčio 16, 2016 Author Share Parašė Rugpjūčio 16, 2016 Jei ką radom jau bandomajį žaidėją, jeigu manot, kad esat geresnį už jį parašykit https://www.faceit.com/en/players/ledZzZit Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest TiFicate Parašė Rugpjūčio 16, 2016 Share Parašė Rugpjūčio 16, 2016 Buvau preitam gameone, grynas nerd gathering :D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest TiFicate Parašė Rugpjūčio 16, 2016 Share Parašė Rugpjūčio 16, 2016 [quote author=deivius1 link=topic=1215.msg15414#msg15414 date=1471375910][quote author=TiFicate link=topic=1215.msg15413#msg15413 date=1471374234]Buvau preitam gameone, grynas nerd gathering :D[/quote]Tai jauteis kaip namie :D?[/quote]Anaiptol,buvo awkward,prabuvau tik tam ,kad pamatyciau ,kaip Katleris cs go losia,bet ciuju tau ten butu buve pats tas ;) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Yellow Parašė Rugpjūčio 23, 2016 Share Parašė Rugpjūčio 23, 2016 DaWeebKing daug žino apie visus šituos convention, pasiklausk jo jeigu nori Tificate :D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Yellow Parašė Rugpjūčio 23, 2016 Share Parašė Rugpjūčio 23, 2016 Aš su bakuganais žaidžiu, fk off... :'(P.S. Parduodu Duel Masters kortas 8) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai